45 milyon kullanıcıya ulaşan Evernote, Business servisini duyurdu [LeWeb Paris]

Evernote, LeWeb 2012'ye katılanlar arasındaydı. Konferansta bir oturuma konuk olan Evernote CEO'su Phil Libin, yeni servisleri olan Business'ı duyurdu.
45 milyon kullanıcıya ulaşan Evernote, Business servisini duyurdu [LeWeb Paris]

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’ten TEB sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/leweb12 adresinden takip edebilirsiniz.

Adını sık sık aldığı yatırımlarla duyduğumuz online not alma servisi Evernote, LeWeb 2012'ye katılanlar arasındaydı. Konferansta bir oturuma konuk olan Evernote CEO'su Phil Libin, yeni servisleri olan Business'ı duyurdu.

Business, küçük ve orta ölçekli şirketleri odağına alarak, işletmelere özgü özellikler barındırıyor. Kolay entegrasyon, kullanıcı yönetimi, akıllı veri sahipliği, şirket çapında kitaplık ve ihtiyaçlara uygunluk sağlama gibi özellikler Evernote Business'ta bulunuyor.

Evernote Business'in barındırdığı bu özelliklerle şirketler, daha gelişmiş veri devamlılığı, iyileştirilmiş grup paylaşımları ve daha sade arayüzü kullanabilecek. Kullanıcı yönetimi özelliğinin çalışma takımları için oldukça önemli bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye'de kullanıma sunuldu

Evernote Business, şu anda 7 ülkedeki kullanıcılar için açılmış durumda. Bu ülkelerin arasında Türkiye'de bulunuyor. Evernote ekibinin, Türkiye'deki kullanıcılar için Türkçe bir sayfa hazırlayarak Business servisini sunduğunu görüyoruz. Evernote Business'in şu anda aylık 10 dolar fiyatla sunulduğunu da parantez içinde paylaşalım. E

Yeni servis hakkında konuşan Evernote CEO'su Phil Libin, yeni servisleri Business'in seyahat sektöründeki business class gibi farklı olduğunu söylüyor. Phil Libin, "Business class seyahatlerde olduğu gibi Evernote Business de kullanıcılara daha ayrıcalıklı hizmet sunacak" şeklinde konuşuyor.

Öte yandan Phil Libin'in konuşmalarında öne çıkan başka noktalar da bulunuyordu. Evernote'un geçen hafta aldığı 85 milyon dolarlık yatırım konusuna değinen Phil Libin, stratejileri dahilinde yollarına devam ettikleri ve finansal olarak şirketi rahat ettirmek üzere yatırım aldıklarını söylüyor.

Evernote 45 milyon kullanıcıya ulaştı

Halka açılma konusuna da değinen Phil Libin'in açıklamaları şu şekilde devam ediyor: "Halka açılmak için önümüzde çok uzun bir süreç var. İleride halka açılmak için çalışıyoruz. Büyümemiz bu şekilde devam ederse 3-5 yıl sonra halka istiyoruz."

Phil Libin'in değindiği diğer bir konuysa Evernote kullanıcı sayısı oldu. Şu anda 45 milyon Evernote kullanıcısı olduğunu belirten Phil Libin, ABD, Japonya, İngiltere, Güney Kore, Almanya ve Brezilya gibi ülkelerin ön plana çıktığını söylüyor.

Evernote kullanımı hakkındaki istatistikleri de paylaşan CEO, Evernote kullanıcılarının yüzde 66'sının platformu iş yerinde kullandığını dile getiriyor.

Aldığı yatırımlarla ön plana çıkan Evernote, yeni gelir modeli yaratacak servislerini kullanımı açıyor. Kısacası Evernote büyümeye yönelik tüm adımları atıyor. Şirketin CEO'sunun da söylediği gibi hızla büyümeye devam eden bir Evernote, gelecekte neden halka açılmasın?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.