Webrazzi Dijital'13 Konferansı'na indirimli bilet almak için son günler!

Webrazzi Dijital'13 Konferansı'na indirimli bilet almak için son günler!

Geçtiğimiz hafta Webrazzi E-Ticaret'13 Konferansı ile başlayan Webrazzi Konferansları serisi 20 Mart 2013 tarihinde Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek Webrazzi Dijital'13 Konferansı ile devam edecek.Dijital reklam ve pazarlama dünyasını bir araya getirecek olan konferans tüm gün sürecek ve birbirinden değerli konuşmacıları 500 kişilik katılımcı kitlesiyle buluşturacak. Elbette Webrazzi Konferansları'nın ortak özelliği olan networking ortamı da yine güne değer katacak iş bağlantılarına imkan sağlayacak.

Erken kayıt indirimi bir süredir devam etmekte olan Webrazzi Dijital'13 Konferansı'na indirimli fiyatlardan biletinizi almak için son 2 gün kaldı. 28 Şubat tarihinde kapanacak olan erken kayıt indirimini kaçırmamak için hemen şimdi kaydınızı gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz. Kaydınızı online olarak kredi kartı ile ya da havale yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt için bu linke tıklayabilirsiniz. 

Webrazzi Konferansları ile ilgili detaylı bilgiyi etkinlik.webrazzi.com adresinden alabilirsiniz.

Webrazzi Dijital'13 Konferansı'nın elmas sponsorları izlesene.com ve MedyaNet, platin sponsoru TEB, altın sponsorları Crenvo İK, Pozitron, tmob ve iletişim sponsoru Karnaval.com'a da destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz.Webrazzi Dijital'13 Konferansı'na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Dijital'13 Sponsorları

Elmas Sponsorları

izlesene-sponsorluk-logomedyanet-sponsorluk-logo

Platin Sponsor

teb-logo-175

Altın Sponsorlar

crenvoik-sponsorluk-logo ligatus-sponsorluk medianova-logo-sponsorluk pozitron-sponsorluk-logotmob-sponsor

İletişim Sponsoru

karnaval-sponsorluk-logo

Tüm konferanslarımızla ilgili detaylı bilgiyi etkinlik.webrazzi.com adresinden alabilir ve kaydınızı şimdiden gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.