Kartpostallar AktifBank'ın girişimiyle sosyalleşiyor: SosyalPosta.com

Kartpostallar AktifBank'ın girişimiyle sosyalleşiyor: SosyalPosta.com

En son ne zaman bir kartpostal aldınız veya gönderdiniz? Büyük ihtimalle anımsamakta aradan geçen uzun yıllar sebebiyle benim gibi zorlanıyorsunuz.

Web 2.0'ın ilk döneminde çok sayıda farklı uygulamayla tekrar popüler olan kartpostal olayına sosyal öğe katan yeni bir internet girişimi açıldı. SosyalPosta.com adresinde yayınına başlayan girişim sayesinde artık kendi sosyal kartpostallarınızı istediğiniz an internet üzerinden göndermeniz mümkün olacak.

SosyalPosta, AktifBank tarafından 'yeni nesil kartpostal gönderme servisi' olmak üzere kurulmuş bir girişim ve Useful İş Geliştirme Ajansı bu projede görev almış. SosyalPosta ile sadece 1 Türk Lira'sı karşılığında Türkiye'nin istediğiniz yerine PTT güvencesiyle kartpostallar gönderebiliyorsunuz.

Kartpostalları sosyalleştirilen yanı ise, tamamen size odaklı olması. Facebook ya da Instagram hesabınızı SosyalPosta.com'a bağlayarak, burada kendi çektiğiniz fotoğrafları kartpostalların üzerine bastırabiliyor, ya da yine kendi çektiğiniz fotoğrafları bilgisayarınızdan yükleyerek sevdiklerinize kendi çektiğiniz fotoğrafları, dilediğiniz mesajla gönderebiliyorsunuz.

SosyalPosta'da kendi hesaplarınızdan aktaracağınız fotoğrafların yanı sıra, hazır tebrik ve kutlama kartpostallarını da sevdiklerinize göndermek için kullanabiliyorsunuz.

Kartpostallarınızı 3 kısa adımda oluşturabiliyorsunuz. Yani sipariş vermek oldukça basit ve hızlı. Bir e-ticaret sitesi için oldukça önemli olan bu konu, SosyalPosta'da başarılı kurgulanmış. Zahmetsizce siparişinizi verebiliyorsunuz. Bununla birlikte PTT ortaklığının katkısının da ekonomik fiyatlandırmaya etki etmiş olduğunu düşünüyorum. Sadece 1 TL karşılığında Türkiye'nin dilediğiniz bölgesine kartpostal gönderebiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.