Kişisel bütçenizi tutabileceğiniz minimalist bir mobil uygulama: BUDGT

Kişisel bütçenizi tutabileceğiniz minimalist bir mobil uygulama: BUDGT

Şimdi size tanıtacağımız uygulama BUDGT, aylık bütçenizi kontrol etmenizi sağlayan şık bir iPhone uygulaması.

BUDGT sayesinde telefonunuz üzerinden aylık gelir ve gider dengenizi takip etmeniz, nereye ne kadar harcadığınızı gözlemleyebilmek mümkün.

Uygulama çok sade bir tasarımla oluşturulmuş. Aylık sabit gelirler kaynaklarınızı ve tutarlarını girdikten sonra, harcamalarınızı girebiliyor, günlük ve aylık bazda harcamalarınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Minimalist bir uygulama olan BUDGT sayesinde harcama tutarlarınızı girerken, bir yandan bu harcamalarınızı hangi kategorilerde yaptığınızı giriyorsunuz. Uygulamada bazı hazır kategoriler var. Mesela harcamalarınızı yeme-içme, sağlık, kitap ya da benzer kategorilerde yaptığınızı girebiliyor, sonrasında bu aylık gelirinizin ne kadarlık kısmını bu giderleriniz için harcadığınızı gözlemleyebiliyorsunuz. Bu aşamada dilerseniz kendi kategorilerinizi de oluşturabiliyorsunuz.

BUDGT

Uygulamanın eksik yanları da elbette yok değil. Örneğin bir para birimi özelliği yok. Mesela rakamları sadece belirlediğiniz para birimi için giriyorsunuz. Yani, harcamaların Türk Lira'sı mı, yoksa Dolar ya da Euro cinsinden olup olmadığını belirlemek tamamen size kalmış. Tabii bu durum yurtdışı seyahatlerinizde harcadığınız parayı BUDGT için sürekli kullandığınız para birimine çevirmeniz anlamına geliyor. Para birimlerinin entegre edilmiş olması uygulama için daha şık olabilirdi.

Uygulamayı 0.99$ fiyat etiketi ile AppStore'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.