TOBB ETÜ, Viveka ve Tepav'ın ortak çalışması GARAJ inkübasyon programı için son başvuru tarihi 27 Şubat!

TOBB ETÜ, Viveka ve Tepav'ın ortak çalışması GARAJ inkübasyon programı için son başvuru tarihi 27 Şubat!

2010'da kurulan ve desteklediği bir çok girişimi daha önce sizlerle paylaştığımız Viveka, Tepav ve TOBB ETÜ ile ortak bir çalışmaya giderek GARAJ ismini verdiği inkübasyonu programını başlatıyor. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nin ev sahipliğinde hayata geçirilecek olan inkübasyon programı 6 ay boyunca devam edecek. Bir süredir başvuruları açık olan program için son başvuru tarihi ise 27 Şubat.

TOBB ETÜ kampüsü içerisinden 600 metrekarelik kapalı bir alanı olan GARAJ dahilindeki girişimciler, üniversitenin sahip olduğu altyapı hizmetlerinden ve spor komplekslerinden yararlanabilecekler. Proje yönetimi, yazılım, finans ve pazarlama gibi konularda mentorluk desteği de alabilecek olan girişimciler, iki haftada bir yerli veya yabancı yatırımlara girişimlerini tanıtma imkanı da yakalayabilecek.

Ankara'da yaşayan veya girişimi için Ankara'ya gidebilecek olan girişimciler için güzel bir fırsat olan inkübasyon programı yazının başında da belirttiğim gibi altı ay sürüyor ve sonrasındaki demo day ile sona eriyor. 

Şimdiye kadar 105 başvuru alan programdan 10 girişim faydalanabilecek. Diğer inkübasyon programlarından farklı olarak girişimcilerin fikirlerini bilgi ve yetenekleriyle "ticareleştirmelerine" destek oluyoruz sözleriyle tanıtılan program dahilinde, düzenleyen kurumlar projenin %10'a kadar hissesine sahip oluyor.

Buradan başvurabileceğiniz program için son başvuru tarihi ise 27 Şubat olduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.