Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Öğrenci Çalıştayı'nın dördüncüsü, 6 Nisan'da düzenleniyor

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Öğrenci Çalıştayı'nın dördüncüsü, 6 Nisan'da düzenleniyor

Birincisi 2010 yılında düzenlenen Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Öğrenci Çalıştayı'nın (CSW'13) bu yıl içinde dördüncüsü düzenlenecek. Webrazzi olarak biz de 6 Nisan 2013'de Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde düzenlenecek olan etkinliğin medya sponsoru olduk.

Organizasyonun amacı Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği alanında çalışmalar yapan lisansüstü ve doktora öğrencilerini bir araya getirerek, araştırmalarını ve yeni fikirlerini paylaşma imkanı sunmak.

CSW'13 bünyesinde konuşmacı olarak yer almak isteyenlerin ise 25 Şubat'a kadar şuradan başvurularını yapmaları bekleniyor. Öne çıkan konulardan bazılar ise şunlar: Paralel Programlama, Network, Yazılım Mühendisliği, veritabanı sistemleri, Numerik Analiz ve güvenlik. Başvuru sonuçlarının 4 Mart tarihinde açıklanacağını hemen belirtelim.

Programın tamamı henüz belli olmasa da konuşmacılar arasında Türkiye'de mobil uygulama geliştirme konusunda önemli bir yere sahip olan Pozitron ve Serdar Kuzuloğlu'nun yer aldığını şimdiden söylemiş olalım. Pozitron oturumda şirket içerisindeki teknik çalışmalardan bahsedecekken Serdar Kuzuloğlu ise "Başarısızlık" üzerine bir konuşma yapacak.

csw12-sunum

Geçtiğimiz yıllarda konuklar arasında Turkcell, Microsoft ve Pozitron gibi şirketler bulunurken diğer yandan çok sayıda üniversiteden önemli akademisyenler de organizasyona katılım göstermişlerdi. Bu sene de sektör ve akademinin buluşacağını, ayrıca programda girişimcilik vurgusunun da kendine yer bulacağını şimdiden paylaşmış olalım.

6 Nisan 2013 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleşecek olan Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Öğrenci Çalıştayı'na konuyla alakalı herkesi davet ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.