NEXT İstanbul: Girişimcileri gerçeklerle yüzleşmeye çağırıyor [%20 İndirim]

NEXT İstanbul: Girişimcileri gerçeklerle yüzleşmeye çağırıyor [%20 İndirim]

Girişimcilik gurusu Steve Blank’ın deneyimsel girişimcilik programı NEXT önümüzdeki ay sizlerle buluşuyor. Blank'ın Müşteri Geliştirme Süreci adlı eğitimini almış akredite eğitmenlerin verdiği eğitim girişimciler için katalizör görevi üstlenecek bir içeriğe sahip.

Girişimcilerin tutkuyla bağlandığı çözümleri dahi deneysel bir sürece tabii tutması bilinmesi gereken bir gerçek. NEXT de sunduğu uygulamalı programla çözümlerinizi (belki gerçek çözüm bile değildir) kolay, hesaplı, hızlı şekilde test etmenizi sağlıyor. Sizleri 50 olası müşteri ile görüşmeye ve deneyimli girişimcilerden yoğun geri bildirim almaya davet ediyor.

NEXT’te diğer girişimcilerin yanı sıra mentor ve eğitmenlerden oluşan, size program sonrasında da yardım edecek bir sınıfın üyesi oluyorsunuz . Zor sorulara cevap vermeye çalışarak faaliyetlerinizi sebep sonuç ilişkisi içerisinde daha iyi bir şekilde geliştirme şansı yakalıyorsunuz.

13 Mart'ta başlıyor

13 Mart'tan 10 Nisan'a kadar Çarşamba akşamları saat 18:00'de Özyeğin Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi'nde düzenlenecek program 5 hafta boyunca Steve Blank'ın Udacity üzerinden verdiği dersleri ve NEXT ekibi tarafından akredite edilmiş yerel eğitmelerin verdiği sınıf içi dersleri kapsıyor. İstanbul programının eğitmeni de Girişim Fabrikası Koordinatörü İhsan Elgin. Kendisi Lean Startup kitabının Türkçesi Yalın Yeni Girişim için de yayın yönetmenliğini yapmıştı.

Gelelim program katılım ücretine ve size sunulan fırsata. Bireysel girişimciler için 350 TL, 2 kişilik takımlar 600 TL, 3 kişilik takımlar 750 TL, 4 kişilik takımlar ise 900 TL karşılığında swnextistanbul.eventbrite.com adresinden programa kayıt olabilir. Siz Webrazzi okurları ise 'webrazzi' kodu ile tüm biletlerde yüzde 20 indirim kazanacak. Bu indirimin 10 adetle sınırlı olduğunu da hatırlatalım.

Detaylı bilgi için istanbul.event.swnext.co adresini, tanıtım buluşması için swnextistmeetgreet.eventbrite.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.