Facebook uygulamaları için yeni istatistik servisi Metricsmonk

Facebook uygulamaları için yeni istatistik servisi Metricsmonk

Facebook uygulamaları, Facebook oyunları ve mobil oyunlarla ilgili istatistik hizmeti veren AppStats'tan gelen verileri son dönemde sizlerle paylaşmıştık.

Şirket Facebook ve mobil için oluşturduğu istatistik servisini Metricsmonk olarak yeniden markalamış ve getirdiği yeni özelliklerle birlikte yenileyerek kullanıma sundu.

Yeni hizmet ile birlikte uygulama geliştiriciler, pazarlamacılar ve analistler, Facebook'taki ve mobil taraftaki uygulamlarla ilgili istatistiklere erişebilecek.

Ocak 2013 itibariyle yeniden markalaması yapılan ve yenilenen Metricsmonk, kullanıcı davranışlarını takip edebiliyor, oyunların ve uygulamaların demografik performanslarını sunabiliyor ve tüm geliştiriciler için özelleştirebilir tablolar sunabiliyor.

Metricsmonk

Metricsmonk, sahip olduğu algoritma sayesinde Facebook'tan çektiği verileri kullanıyor. Böylece kullanıcı sayıları ve trend olan uygulamaları da böylece kendi algoritması ile tahmin edebiliyor.

Metricsmonk servisinin amacı hedeflenmiş kullanıcıları daha şeffaf kılmak. Metricsmonk'un çözümleri kullananlar arasında, yakından tanıdığımız Peak Games de bulunuyor ve sitenin ana sayfasında, Sidar Şahin'den yapılan bir altındı da mevcut.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.