Gamification Summit 16-18 Nisan'da gerçekleşecek [özel indirim]

Gamification Summit 16-18 Nisan'da gerçekleşecek [özel indirim]

Gamification (Oyunlaştırma) kavramını son yıllarda çokça duyuyoruz. 2011'de biz bu konuyu ilk kez değinmiştik. Şimdi de oyunlaştırma konferansı GSummit'in, Webrazzi olarak biz de medya sponsoru olduk.

Oyunlaştırma, siz okurlarımızın da büyük ilgi duyduğu bir alan. Okurlarımızın hangi anahtar kelimelerini aratarak Webrazzi'ye girdiklerini de takip ediyoruz ve "gamification" arama sorgusunu da burada sıkça görüyoruz. Tabii sadece okurlarımız değil, markalar da "oyunlaştırma" alanına oldukça ilgili.

Özellikle finans alanında, satış odaklı çalışan firmalarda sıkça kullanılan oyunlaştırma örnekleri için yakın geçmişte yerli girişimlere de şahit olduk. Türkiye'de olduğu gibi, oyunlaştırma dünyada da yükselen bir trend.

Gamification tarafından düzenlenen GSummit, 16-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. San Francisco'da iki gün boyunca sürecek etkinlikte alanınzda uzman pek çok konuşmacı yer alacak ve ayrıca workshop'lar düzenlenecek.

San Francisco'da bulunan ya da o tarihlerde orada olabilecek Webrazzi okurları, RAZZI13SF kodunu kullanarak alacağı biletlerde özel bir indirim kazanacak. Gamification Summit ile ilgili bilgi ve detayları, konferans tarihinde yine Webrazzi üzerinden takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.