İstanbul Java Günü 2013 etkinliği yarın düzenleniyor

İstanbul Java Günü 2013 etkinliği yarın düzenleniyor

Yazılım dilleri konusunda ülkemizde farklı etkinlikler düzenleyen Kodcu.com'un düzenlediği İstanbul Java Günü 2013 etkinliği yarın gerçekleşecek.

Yurt içi ve yurt dışından önemli isimleri bir araya getirecek olan etkinlik yarın (2 Şubat 2013) Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde düzenlenecek. Java EE & GlassFish öncülerinden Arun Gupta ve Multiverse projesinin geliştiricisi Peter Veentjer etkinliğin yabancı konuşmacıları olacak.

Etkinlikte ayrıca Çağatay Çivici (Primefaces), Hilmi Kemal Yıldız (OBSS) ve Rahman Usta (Kodcu.com) da Java üzerine farklı konulara değinen birer konuşma yapacak.

Ücretsiz düzenlenecek olan etkinlikte kendi uygulamalarını tanıtmak isteyenler geliştiriciler için de bir demo çağrısı yapıldı.Bu kapsamda taslak halinde değil, çalışan uygulamalarınızı teknolojik veya kavram kısıtı olmadan katılımcılara sunabileceksiniz.

Sunum yapacak uygulamalar Talip Öztürk (Hazelcast), Burak Yaman (Venturro, Yalın Girişim Atölyesi) ve Altuğ Bilgin Altıntaş (Kodcu.com) tarafından değerlendirilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.