Twitter görsellere bakış açısını genişletiyor

Twitter görsellere bakış açısını genişletiyor

Twitter, resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte, fotoğraf ve video gibi görsellerin görüntülenmesine getirdiği yeni güncellemeleri duyurdu.

Twitter başlattığı reklam atağını, ürünün geliştirilme aşamasında da veriyor. Artık Twitter'a eklediğiniz görseller, büyük halleriyle de görüntülenebilecek. Bugüne kadar Twitter'a yüklenen fotoğraflar belli bir oranda küçültülerek görüntüleniyordu.

Yapılan güncelleme ile birlikte arama sonuçlarında ve Twitter'ın galeri kısmındaki fotoğraflar tıklandığında, görsellerin büyük hallerini de görmek mümkün olacak.

Webrazzi Twitter Arama Sorugusu

Gelen yenilikler sadece bununla sınırlı değil, Twitter'daki "genişletilmiş içerik" zenginleştirilmeye devam edecek. Bu, Twitter'da geçirilen süreyi ve kullanıcıların Twitter'daki deneyimini olumlu anlamda etkiliyor. Size bununla ilgili bir Webrazzi tecrübesini de aktarmak istiyorum. Mesela Webrazzi'nin Twitter hesabında, Twitter Cards desteğini eklememizin ardından, Twitter'daki etkileşim oranlarımız ve RT oranlarımız gözle görülür şekilde arttı.

Bu tarz fotoğraf ya da görsel uygulamaların boyutlarının artması da, Twitter'ın işine yarayacak ve kullanıcıların Twitter'a sadakatini artıracak diye tahmin ediyorum. Gelen bir diğer son yenilik ise, artık tweet'ler için verilmiş URL bağlantılarında, aşağıdaki conversation'ı tümüyle görmemiz mümkün olacak. Bununla birlikte, YouTube, Vine, Vimeo ve diğer Twitter medya iş ortaklarının tweet aracılığıyla paylaşılan videoları galerideki yerlerini alacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.