Entrepreneurs’ Roundtable Accelerator Ocak 2013 girişimlerini duyurdu

Entrepreneurs’ Roundtable Accelerator Ocak 2013 girişimlerini duyurdu

Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli internet accelerator (hızlandırıcı) programlarından biri olan ERA (Entrepreneurs’ Roundtable Accelerator) yeni dönem internet girişimlerini duyurdu. 40 bin dolar tohum yatırımına da hak kazanan 10 girişim, geçtiğimiz dönem girişimlerinin 25 bin dolar aldığını düşünecek olursak biraz daha şanslılar diyebiliriz.

Geçmiş senelerde 30’un üzerinde internet girişimini mezun eden ERA; Number Fire, Centzy ve Triple Lift gibi önemli yatırımlara imza atmış şirketleri de portföyünde bulunduruyor.

Geçen yılın Kasım ayında sizlere Türkiye’deki faaliyetlerini haber verdiğimiz New York merkezli organizasyon, Nisan ayına kadar aşağıda sizlerle paylaştığımız girişimleri ağırlayacak.

Sözü daha fazla uzatmadan Entrepreneurs’ Roundtable Accelerator'ın Ocak 2013 Dönemi için seçmiş olduğu girişimlere geçelim:

  • Acquaintable: Yeni insanlarla tanışmayı daha eğlenceli ve kolay hale getiren bir platform. "Uncover the hidden gems in your social circle" sloganıyla dikkat çeken Acquaintable, arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla daha derin ve değerli ilişkiler kurmanıza olanak sağlıyor.
  • Consignd: Consignd yeni nesil bir pazar yeri. Satıcılar, niş alandaki ürünlerini konunun ilgilenenleri ile, alıcılar ise adeta kendilerine özel olarak üretildiğini hissettikleri ürünlerle buluşma imkanı yakalıyor.
  • Easy Pairings: Easy Pairings adından da anlaşılabileceği gibi New York özelinde hizmet veren restoranların daha kolay hızlı bir şekilde çalışan bulmalarını, restoran çalışanlarının da kendilerine uygun iş ilanlarını görebilmelerini sağlayan bir platform sunuyor.
  • Monaeo: Monaeo vergilendirmede otomatik ve garantili çözümler sunan, adeta vergi danışmanınız olan bir platform.
  • Neural Cash: Neural Cash finansal anlamda değişik bir modele sahip, insanların üzerinden para kazanabileceği bir ekonomik yapı sunuyor.
  • Startist: Starlist yaratıcı bünyeleri bir araya getiriyor. Müzisyenler, sinema oyuncuları ve daha çok sayıda sanata gönül veren kişi doğru partnerlerle buluşuyor.
  • Suitey: Suitey ev kiralamak, satın almak ya da satmak isteyenler için yeni nesil bir komisyonculuk şekli. Platformda ayrıca harita üzerinden arama yapma gibi özellikler de bulunuyor.
  • TheSquareFoot: Girişim, küçük ya da büyük çapta işyerileri bulmak ve kiralamak için bir platform sunuyor.
  • Trendalytics: Sosyal trendler için analiz platfromu.
  • VocalizeLocal: Girişim özetle lokal şirketler için mobil keşfedilme yolları sunuyor. Şirketlerin, mobil cihazlar kullanan müşterilerine daha kolay ulaşabilmelerini sağllayan VocalizeLocal, bu konuda şirketlere tek bir noktadan çözüm olmak istiyor.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.