iyibilir.com'un çoğunluk hissesine Doğa Bilişim Holding'ten yatırım geldi

iyibilir.com'un çoğunluk hissesine Doğa Bilişim Holding'ten yatırım geldi

Online eğitim kategorisinde yer alan ve geçen yıl Mayıs ayında açılan İyibilir.com, Doğa Grubu iştiraklerinden biri olan Doğa Bilişim Holding'ten ilk yatırımını aldı.

İyibilir.com'un çoğunluk hissesine yapılan yatırım hakkında taraflar şu ana kadar rakam paylaşmadı. Ancak bizim öğrendimiz kadarıyla göre söz konusu yatırım 1 milyon TL'nin üzerinde gerçekleşmiş.

İyibilir.com'un şu anda bağlı bulunduğu bir şirket bulunmuyor. Ancak yatırım anlaşması sonrası İyibilir Bilişim A.Ş. olarak şirket başvurusu gerçekleşmiş durumda. Gelecek hafta şirket işlemlerinin tamamlanacağını parantez içinde belirtelim.

İyibilir.com, geçen yıl seçilen etohum 40 arasında yer almış, sonrasında Özyeğin Üniversitesi’nin destek verdiği Girişim Fabrikası’nın İş Hızlandırma Programı’na 70 proje arasından kabul edilen 4 projeden biri olmuştu. Çalışmalarını Girişim Fabrika’sında yürütmeye hak kazanan İiyibilir.com, yatırımdan sonra kendi ofisine de taşınmış bulunuyor.

Screen Shot 2013-01-17 at 1.34.20 PM

Yurtiçi ve Yurtdışı projeler geliyor

Yatırım haberi hakkında sorularımızı yanıtlayan İyibilir’in kurucu ortaklarından Faruk Erdoğan, gelecek dönemde yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere önemli projeler duyuracaklarını söylüyor. İyibilir.com'un İngilizce web sitesinin kısa zaman sonra yayına alınacağı Faruk Erdoğan'ın paylaştıkları bilgiler arasında.

Doğa Grubu eğitim alanında Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alıyor. Başta Doğa Koleji olmak üzere Kültür Dershanesi, Fatih Dershanesi, English Time ve Dershane'm gibi eğitim kurumlarının yanı sıra Doğa Telekom, Doğa Yatırım ve Doğa Girişim gibi farklı sektöre yönelik şirketleri de bünyesinde bulunduruyor.

Doğa Grubu'nun özellikle eğitim alanındaki tecrübesini düşünecek olursak, İyibilir.com ile ses getirecek projelere imza atabileceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.