360 bin check-in yapılan Tivilog Facebook'a adım attı

360 bin check-in yapılan Tivilog Facebook'a adım attı

Televizyon ve sosyal ağları birleştiren Tivilog, Facebook uygulamasıyla daha geniş kitlelere ulaşmanın kapısını aralıyor.

Televizyon içerikleri başta olmak üzere çeşitli yayınlara check-in yapabildiğiniz Tivilog, artık kullanıcılarının Facebook’tan da giriş yapabilmesini sağlıyor. Uygulama hernhangi bir Facebook sayfasına kurulabiliyor. Yani artık kanal/program sayfalarında Tivilog uygulaması görürseniz şaşırmayın. Bunun ilk örneklerini de Seksenler, Pis Yedili, The Walking Dead vb. dizilerin Facebook sayfalarında görmek mümkün.

Seksenler Tivilog

Başta ATV, Show TV, TV8, FOXlife, FX, National Geographic Channel gibi önemli TV kanalları olmak üzere dizi yapımcıları ve film dağıtım şirketleriyle iş ortaklığı gerçekleştiren Tivilog, yakında bir çok TV dizisi ve programlarının Facebook sayfasına da yerleşmeyi hedefliyor.

Bu TV programlarının sayfalarında belli bir takipçi kitlesi olduğu düşünülürse Tivilog'un bilinirliğinin önümüzdeki aylarda daha hızlı artacağını söyleyebiliriz.

Tivilog Pisyedili Facebook uygulamasi

Kullanıcılara imzalı fotoğraf ve mıktanıslı rozetler gibi ödüller göndererek etkileşimi fiziksel boyuta da taşıyan Tivilog'da şimdiye kadar kullanıcılarının seyir performansına göre kazanabileceği 200 rozet tanımlanmış.

Rozetlerden bahsetmişken Tivilog'daki Webrazzi TV programlarının olduğunu ve programlara özgü rozetler kazanabileceğinizi de paylaşmadan geçmeyelim.

Webrazzi TV Tivilog

Kullanıcılar 360 bin check-in yaptı

Biraz da rakamlara bakacak olursak Tivilog’da programlara yapılan check-in sayısı 360 bine ulaşmış. En aktif Tivilog kullanıcısı 3143 kez giriş yapmış ve 169 rozet kazanmış. Giriş yapılma sayısına göre en aktif yerli diziler Suskunlar, Pis Yedili, Seksenler şeklinde sıralanırken yabancı dizilerde How I Met Your Mother, The Walking Dead, Glee gibi bir sıralama çıkmış.

Kullanıcı eğilimlerini de paylaşan Tivilog'da en çok giriş yapılan filmler ise sırasıyla Evim Sensin, The Twilight Saga:Breaking Dawn Part 2 ve Cloud Atlas olmuş.

Bir sonraki basamak mobil

iPhone uygulaması ve mobil arayüzünün bu ay sonunda hazır olacağını öğrendiğimiz Tivilog, daha önce bahsettiğimiz gibi çevrimiçi bir TV reyting hizmeti olarak ciddiye alınmak için gerekli adımları tamamlamaya oldukça yakın. Geriye biraz daha pazarlama gücü sevketmek gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.