Mypermissions.org ile 2013'e sosyal profilllerinizin gizliliğini kontrol ederek girebilirsiniz

Mypermissions.org ile 2013'e sosyal profilllerinizin gizliliğini kontrol ederek girebilirsiniz

Eğer dünyanın sonu gelmezse internet ve sosyal ağlar 2013'te de hayatımızın önemli bir bölümünü kayıt altına almaya devam edecek. Bunun önüne geçmemiz zor olabilir ama siber korsanların bazı uygulamalarla kişisel gizliliğimizi tehdit etmesinin önüne geçmeye çalışabiliriz. Bu alanda en iyi çözümlerden biri Mypermissions.org'dan size bahsedelim.

MY Permissons, başlıca sosyal ağlar ve çevrimiçi hizmetlerdeki uygulamalarınızı kısa yoldan yönetmenizi sağlayan bir araç. Özellikle Facebook konusunda detaylı bir analiz yapan My Permissons, kaç tane uygulamaya ne tür izinler verdiğinizi listeliyor ve dilerseniz tüm bu uygulamaların izinlerini düzenlemenizi veya uygulamaları topluca profilinizden kaldırmanızı sağlıyor.  my permissions

iOS uygulamasıyla mobilde benzer denetimlerini yapan MP, henüz çıkan Android uygulamasıyla yeni bir kitleye daha sesleniyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz ve verilerinize kimlerin eriştiğini görmek istiyorsnaız MP Android uygulamasına göz atmalısınız.

iphone android my permissionsSiz paylaşımlarınıza ne ne kadar dikkat ediyorsunuz bilmiyorum ama daha önce 100 sosyal ağ kullanıcısından 11′inin paylaştığı iletilerden pişmanlık duyduğuna dair bir araştırma yayınlamıştık.

Twitter, Google, Linkedin vb. platformlardaki uygulamalarını kontrol etmeniz için de bir bağlantı listesi sunmuştuk.

My Permissions da Clean 2013 sayfasında sunduğu bağlantılarla daha fazla hesabınız için kısayoldan kontrol sayfasına erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.