Biletix yeni yıla yeni arayüzüyle girdi

Türkiye'nin en önde gelen eğlence ve spor etkinliklerini biletleyen şirketlerinden biri olan Biletix, yeni yıla yeni bir arayüzle girdi. Logosundan, sayfa tasarımına kadar birçok alanda değişikliğe giden Biletix, hemen hemen tamamen yenilenmiş durumda.

Önceki tasarım aksine siyah bir arka fona sahip olan yeni Biletix sitesinin arkasındaki renkli görsel dikkat çekiyor. Şirket, logo tasarımı konusunda da büyük bir değişikliğe giderek, gerek font gerekse büyüklük bakımından oldukça değişmiş görünüyor. Özellikle bünyesinde bulunduğu Ticketmaster'ın daha ön planda olduğunu paylaşalım.

Bunun yanı sıra kullanım alışkanlığının sürdürülmesi açısından yeni Biletix tasarımı öncekiyle hemen hemen aynı. Kullanıcıların alıştığı kategoriler, etkinlik takvimi ve site arama motoru yerli yerinde duruyor. Bu yüzden kullanıcılar alıştıkları Biletix'e yeni arayüzle kullanmaya devam edebilecek.

Biletix'i 2006 yılında Ticketmaster satın almıştı

Hazır laf gelmişken Ticketmaster'ın, Biletix'i satın alma konusundan da bahsedelim. Dünyanın önde gelen etkinlik bileti satan şirketlerinden biri olan Ticketmaster, 1 Kasım 2006 tarihinde Biletix'i alarak Türkiye pazarına adım attı. O dönem satın alma anlaşmasının detayları hakkında bilgi paylaşılmadı. Öte yandan Biletix'in kurulmasının üzerinden 13 yıl geçtiğini de paylaşalım.

biletix-yeni-arayuz-ekran-goruntusu

"Yeni ürünlerle kullanıcı karşısına çıkacak"

Biletix’teki yeniliklerin 2013 yılında da hızlı bir şekilde süreceğini önemle vurgulayan Biletix Genel Müdürü M.Kemal Erdine, sadece internet sayfasıyla değil, bir çok yeni ürünle de kullanıcılarla buluşacaklarını söylüyor. Erdine, "2012’nin son günlerinde daha güvenli bir alışveriş ortamı sunabilmek adına kredi kartı ve nakit seçeneklerine ek olarak kullanıcılarımıza, Turkcell ve BKM’nin mobil cüzdan uygulamalarını da sunmaya başladık. Yeni yılda da hizmetlerimize ekleyeceğimiz yeni uygulamalarımızla kullanıcılarımızın daha renkli bir yıl geçirmeleri için karşılarında olacağız" şeklinde konuşuyor.

Biletix kullanıcı arayüzüyle Türkiye'de öne çıkan siteler arasındaydı. Sitenin yeni arayüzü ise biraz daha renklenerek görsel anlamda dikkat çekmeye yönelik hazırlanmış. Söz konusu görsel beğeni olunca Biletix'in yeni arayüzünün yorumunu size bırakıyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.