Apple kampüsünden iPhone 6 ve iOS 7 izleri çıktı

Apple kampüsünden iPhone 6 ve iOS 7 izleri çıktı

Yeni akıllı cihazlarını ve işletim sistemini bir süre önce piyasaya süren Apple, iPhone 6 ve iOS 7 için sessiz sedasız çalışmalara başladı. The Next Web'in haberine göre geliştiricilerin log kayıtları, Apple'ın yeni akıllı telefon ve işletim sistemi üzerinde çalıştığını kanıtlıyor.

Söz konusu log kayıtlarında özellikle 'iPhone 6.1' ve 'iOS 7' kelimelerinin dikkat çektiğini paylaşalım. Görünen o ki Apple, daha önceki modellerinde olduğu gibi iPhone 6'da yeni bir işletim sistemi kullanarak pazara sunacak. Yeni akıllı telefon ve işletim sisteminin 2013 yılı içerisinde pazara sunulacağı haberde yer alan bilgiler arasında.

Verilen bu bilgiler iddia olduğunu unutmamak gerekiyor. Her ne kadar iddia olsa da öne sürülen haberin kaynaklarının inandırıcı olduğunu paylaşalım. Söylentileri sızdıran geliştiricilerin paylaştığı bilgilere göre log kayıtlarının Apple'ın Cupertino kampüsündeki IP adreslerinden geldiğini gösteriyor.

Parantez içinde bir bilgi paylaşmak gerekirse geçen sene Eylül ayında piyasaya sürülen iPhone 5'ler log kayıtlarında 'iPhone5,1' ve 'iPhone 5,2' olarak adlandırılıyordu.

IP adresileri Apple'ın Cupertino kampüsünü işaret ediyor

Tabii iPhone 6 ve iOS 7 bilgisinin iddia olduğunu unutmamak gerekiyor. Ancak IP adreslerinin arkasında Apple'ın Cupertino kampüsünün çıkmasının kayda değer olduğunu düşünüyoruz.

Eğer Apple, iddialardaki gibi iPhone 6 ve iOS 7 işletim sistemini 2013 yılı ortalarında pazara sunması durumunda ürün stratejilerini biraz değiştirmiş olacak. Bilindiği üzere Apple, iki yılda bir tamamen değişmiş akıllı telefon modellerini pazara sunuyordu. Aradaki yıllardaysa makyajlı diyebileceğimiz modelleri tüketicilerle buluşuyordu. İddialardaki gibi iPhone 6'nın çıkması, baştan aşağıda değişmiş bir akıllı telefonun piyasaya sürülmesi anlamına geliyor. Bu iddialar gerçekleşecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.