Webrazzi Ödülleri 2012 için 3 günde 120 binden fazla oy kullanıldı

Webrazzi Ödülleri 2012 için 3 günde 120 binden fazla oy kullanıldı

İnternetin en iyilerini seçmek üzere yola çıktığımız Webrazzi Ödülleri 2012'de oylama süreci son sürat devam ediyor. Adayların Webrazzi okuyucuları tarafından belirlendiği Webrazzi Ödülleri 2012'de şimdiden on binlerce oy kullanıldı.

Tam 3 gün önce başladığımız oylamalarda şu ana kadar 120 binden fazla oy kullanılmış durumda. Bu rakamın ortalama dakikada 27 civarında oya denk geldiğini de paylaşalım. Tabii ki gündüz saatlerinde sayacın çok daha hızlı attığını görebilirsiniz ;) Geriye 13 günlük daha oylama sürecinin kaldığını düşünecek olursak, bu rakamın yüz binlerce oya ulaşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şu ana kadar Webrazzi Ödülleri 2012'de oy kullanan okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Oy kullanmayanları ise buradan oy kullanmaya davet ediyoruz.

31 kategoride kıyasıya mücadele var

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Webrazzi Ödülleri’nde, 2012’nin en iyi girişimleri, melek yatırımcıları, mobil uygulamaları, girişimcileri, CEO’ları ve web siteleri olmak üzere toplamda 31 kategori bulunuyor. Oylama sürecindeki gözlemlerimiz paylaşacak olursak, 31 kategorinin 31'inde de kıyasıya mücadelenin sürdüğünü söyleyebiliriz.

11 Ocak 2013 günü, saat 18.00′da sona erecek olan oylama sürecinde Facebook, Twitter veya LinkedIn hesaplarıyla sisteme giriş yaparak her bir kategoride hergün bir oy kullanabilmek mümkün.

Webrazzi Ödülleri 2012 ile beraber internetin en iyilerini seçmek istiyorsanız buradan oylama sürecine katılabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.