iyiYatırım Zirvesi için geri sayım başladı

iyiYatırım Zirvesi için geri sayım başladı

iyiyatirim-zirvesi-2013-logoTürkiye’deki melek yatırımcılık ekosisteminin oluşumuna ve bu çerçevede ortak bir dil konuşulmasını amaçlayan iyiYatırım Zirvesi için geri sayım başladı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan zirve, 10 Ocak 2013 tarihinde yeniden düzenleniyor.

Sabancı Center’da gerçekleşecek olan iyiYatırım Zirvesi, Endeavor Türkiye, TÜSİAD ve Angel Resource Institute ortaklığında, Akbank ve Turkcell'in sponsorluğuyla düzenlenecek.

Zirvede Kauffman Foundation’a bağlı olan melek yatırımcılık konusunda önemli konferans ve eğitimler düzenleyen Angel Resource Institute’tan Robert Okabe ve John May'in konuşma yapacak olması oldukça dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.

iyiYatırım Zirvesi'nde ayrıca, Türkiye'deki girişim ekosisteminin yakında tanıdığı Ali Karabey, Cem Sertoğlu, Emre Kurttepeli, Alp Saul, Özcan Tahincioğlu, İhsan Elgin ve Ziyaboyacıgiller gibi isimlerin de konuşma yapacağının altını çizelim. Bunun yanı sıra iş dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv ve Ümit Boyner de bulunuyor.

Girişimciler yatırımcılara sunum yapacak

Zirvede, girişimcilerin yatırımcılara nasıl etkili sunum yapabileceğiyle ilgili bir oturum da mevcut. Özellikle yatırımcılara sunum yapma, melek portfolyo stratejisi, durum tespiti ve değerleme gibi konuların öne çıktığını paylaşalım.

iyiYatırım Zirvesi'ne aktif ve potansiyel melek yatırımcıların, melek yatırımcı arayan girişimcilerin ve profesyonel girişimcilik ekosistemi mensuplarının katılmasında fayda olduğunu düşünüyoruz.

Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu iyiYatırım Zirvesi'ne buradan kayıt olabilirsiniz.

Webrazzi okuyucularına önümüzdeki hafta iyiYatırım Zirvesi ile ilgili sürprizlerimiz olacak. Webrazzi Twitter hesabını yakından takip etmenizi öneriyoruz. ;)

Güncelleme: iyiYatırım'ın konuşmacılarından Robert Okabe, İstanbul ziyareti öncesinde katılımcılar için bir davet mesajı iletmiş. Aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.