Istanbul Business School, Girişimcilik ve İnovasyon eğitimlerine başlıyor

Istanbul Business School, Girişimcilik ve İnovasyon eğitimlerine başlıyor

Profesyonel iş dünyası için eğitim programları düzenleyen eğitim şirketi Istanbul Business School (IBS), iki yeni eğitim programını duyurdu. Girişimcilik Eğitimi ve İnovasyon&Yaratıcılık Eğitimi konularına odaklanan mikro MBA programları, özellikle girişim ekosistemini yakından ilgilendiren cinsten.

İlk olarak Girişimcilik Eğitimi'nden bahsedelim. 22-29 Aralık 2012 ve 5-12 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek olan eğitim programı, şirket kurulum sürecinden operasyon ve lojistik yönetimine, pazarlama ve finansal yönetimden insan kaynakları yönetimine kadar geçen tüm sürecin nasıl planlanacağına odaklanıyor.

Eğitmenler arasında Kesa Grup Darty'den Selda Bağlan, Yemeksepeti.com'dan Melih Ödemiş ve Mazars Türkiye'den Mert Tinik gibi isimler bulunuyor.

Toplamda dört gün sürecek olan Girişimcilik Eğitimi, girişimcilere iş planı hazırlamayı, şirket kurulum aşaması ve uygulanması gereken hukuki işlemleri, finansal yapının nasıl yönetilmesi gibi önemli konuların öğretiyor.

Yaratıcılığın iş dünyasındaki yeri anlatılacak

İnovasyon&Yaratıcılık Eğitimi Programı ise 22-29 Aralık 2012 ve 5-12-19-26 Ocak 2013 tarihlerinde düzenleniyor. Bu eğitim programıyla katılımcılara yaratıcılığın iş dünyasında yeri kapsamlı bir şekilde anlatılacak.

Öte yandan konsept oluşturma, markaların stratejilerini etkileyen tüketici trendleri, iş modeli geliştirirken kullanılan yaratıcı teknikler ve bunların iş hayatına uygulanması gibi konular eğitim programına dahil edilmiş durumda. İnovasyon&Yaratıcılık Eğitimi'nin altı gün süreceğini de belirtelim.

Girişim ekosisteminde yer alanlar için önemli konuların işlendiği IBS eğitimleri için ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

IBS eğitimlerine katılmak isteyen Webrazzi okuyucuları WEBRAZZI05 kupon koduyla %5 indirimden de ayrıca yararlanabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.