İnternet üzerinden canlı yayında psikoloji konuşulacak

İnternet üzerinden canlı yayında psikoloji konuşulacak

İnternet üzerinden canlı yayınlar son zamanlarda oldukça popüler. Bildiğiniz gibi biz de sizler için zaman zaman Türkiye ve dünyadan misafirlerimizi WebrazziTV üzerinden canlı yayınlarla ekranınıza taşıyoruz.

Haberimizin konusu ise yayına yeni başlayacak olan psikoloji içerikli bir program. Programı farklı kılan en büyük özellik tabii ki sadece internet üzerinden ve canlı olarak yayınlanacak olması.

Bu yılın başlarında internette var olmanın psikolojisi üzerine bir röportaj gerçekleştirdiğim Uzman Psikoterapist Zeynep Selvili, Dr. Alp Karaosmanoğlu ile birlikte programın sunucularından olacak. Türkiye’nin internet üzerinden yapılacak ilk psikoloji içerikli programının adı İyi Hissetmek.

20 Aralık tarihinde ilk bölümü yayınlanacak olan program, her Perşembe saat 21:00'da canlı olarak yayınlanacak. Webrazzi'nin de canlı yayınları için altyapı hizmeti aldığı UStream altyapısını kullanacak olan program, burada açılmış kanaldan ya da psikonet.com adresinden izlenebilecek.

"İyi Hissetmek kendinize borcunuzdur" sloganı ile yayına başlayacak olan programın tekrarları da yine psikonet.com üzerinden izlenebilecek. Bu arada programın bir diğer özelliği de canlı yayında ruhsal sağlık ile merak ettiğiniz soruların cevaplanacak olması.

İlk programın teması "Terk edilmek" olarak belirlenmiş. Son olarak sorularınızı iletmek için [email protected] e-posta adresini kullanabileceğiniz gibi, Twitter üzerinden de @psikonet hesabı veya #iyihissetmek etiketi aracılığıyla da sorularınızı iletebileceğinizi hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.