Samsung'un katma değerli servisleri ve Samsung'dan önemli rakamlar

Webrazzi Ödeme Sistemleri’12‘de konuşan Samsung Türkiye'nin Dijital Pazarlama Müdürü Ömer Suner, Samsung'un katma değerli servisleri ve lansmanı Webrazzi Ödeme Sistemleri 12'de yapılan ininal ortaklığı ile gerçekleştirdikleri işbirliğini aktardı.

Güney Koreli firma Samsung'un cihazlararası güçlü iletişimi sayesinde özellikle son yıllarda yaptığı atağın altını çizerek sözlerine başlayan Suner, Samsung'un sadece akıllı telefonları ile değil, akıllı televizyonlarıyla da iletişim teknolojilerine öncülük ettiğini anlattı.

Samsung Türkiye Dijital Pazarlama Müdürü Suner, Samsung'un katma değerli servislerinin kırılımlarını da yaptığı sunumda aktardı. 2005 ve 2009 yıllarında Samsung Fun Club WAP servisleri ile çıktıkları yolda, ardından Samsung Apps, video ve e-kitap servisleri ile devam ettiğini söyledi.

Samsung katma değerli servisleri ve barındırdığı içerikle son kullanıcıya büyük yarar sağlıyor. Sunumda, bu katma değerli servisler arasında yer alan Samsung Sinema ve Samsung eKitap ile ilgili rakamlar da paylaşıldı. Rakamlara göre Samsung Sinema'nın şu anda 210.000'i aşkın, Samsung eKitap'ın ise 100.000'i aşkın kullanıcısı bulunuyor.

Samsung Apps'in mobil gelir sıralamasında dünyadaki başarısından da bahsedilen sunumda, Türkiye'nin Samsung Apps'e sahip 136 ülke arasında 6'ıncı sırada yer aldığını duyurdu. Mobil ekosistemin büyümesi ile birlikte, indirilme ve gelirlerde de büyük artış yaşanıyor. Buna göre mobilde indirilme sayısında yüzde 210 büyüme, gelirlerde ise tam yüzde 126 oranında büyüme elde etti. Samsung akıllı televizyonlar için de 4 milyon adet uygulamanın indirildiğini ve bu uygulamaların bugüne dek 16 milyon defa çalıştırıldığını aktaran Suner, son olarak ininal işbirliği ile ilgili detayları da verdi.

Bugün lansmanını Webrazzi Ödeme Sistemleri’12‘de gerçekleştiren ininal, Samsung ile yaptığı işbirliği ile Samsung için ön ödemeli kartları çok yakında piyasaya sunacak.  Bu kartları müşteriye dokunulan her noktada yer alacak. Böylece bu ön ödemeli kartları tüm Samsung mağaza ve servis noktalarında bulabilecek, uygulama satın alırken alternatif bir ödeme kanalına daha sahip olmuş olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.