Artık E-ticaret verileri de Webrazzi Analitik'te!

Artık E-ticaret verileri de Webrazzi Analitik'te!

12 Aralık 2012, yani bugün gerçekleşmekte olan Webrazzi Ödeme Sistemleri'12 organizasyonu kapsamında sizlere bir sürprizimiz var.

Söz konusu sürprizimiz Webrazzi Analitik ile ilgili. Facebook için ülke bazlı olarak detaylı demografik bilgiler, tüm dünyadan sayfa verileri ve reklam tutarları gibi istatistikleri bulabileceğiniz Webrazzi Analitik üzerinde bugünden başlamak kaydıyla e-ticaret verilerini de paylaşmaya başlıyoruz!

Böylelikle, günden güne hızla büyüyen, yurtdışındaki birçok dev şirketin de gerek satın almalar gerek de operasyonları dahiline ülkemizi dahil etmeleriyle giriş yaptığı Türkiye E-ticaret Pazarı bundan böyle detaylı bir veri merkezine de sahip olmuş oldu.

E-ticaret özelinde yer verilen verilere değinmek gerekirse dikkatleri en çok 2007 yılından bugüne kadar kartlı ödeme işlemi adedi, ve bu yolla gerçekleştirilen işlem tutarı istatistikleri çekiyor diyebiliriz. Ayrıca ortalama sepet tutarı, banka ve kredi kartı sayıları gibi rakamları da bugün sizlerle buluşan e-ticaret sayfamızda bulabilirsiniz. Verilerin tamamını BKM (Bankalararası Kart Merkezi) raporlarında oluşturduğumuzu da paylaşalım. Tüm bunlara ek olarak illere göre işyeri sayıları, sanal işyeri sayıları ve 3D Secure kullanan işyeri sayıları da Webrazzi Analitik üzerinde ulaşılabilir durumda.

Kısaca Webrazzi artık sosyal medyayı olduğu gibi e-ticaret'i de sayılarla paylaşıyor.

E-ticaret'te ortalama sepet tutari

(Webrazzi Analitik ile ilgili tüm öneri ve görüşlerinizi lütfen bize iletmekten çekinmeyin.)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.