Dijital pazarlamanın markalara katkılarının konuşulacağı etkinlik 12-13 Aralık'ta [Özel İndirim]

Dijital pazarlamanın markalara katkılarının konuşulacağı etkinlik 12-13 Aralık'ta [Özel İndirim]

İstanbul, önemli bir dijital pazarlama etkinliğine ev sahipliği daha yapacak. 12 ve 13 Aralık 2012 tarihlerinde, Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek seminerde, 'dijital pazarlamanın markalara katkıları' konuşulacak ve başarı hikayeleri irdelenecek.

The New Integrated Direct Marketing adlı kitabın yazarı Mike Berry ve yine yazar Jim Barnes'ın katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte, dijital kampanyalarda CRM kullanımından dijital verimliliğe kadar pek çok konu tartışılacak.

Seminere katılanlar, TNT’den Unilever’e, Doritos’tan L’Oreal’e başarısı dünyada kabul edilmiş pek çok markanın sosyal medyadan mobile, B2B’den viral'e başarı öykülerini dinleyecek.

Webrazzi'ye Özel İndirim: 2 güne yayılan DDSS seminerinin bilet fiyatları  700 TL olarak belirlenmiş. Ancak bilet temini sırasında referans olarak Webrazzi'ye göstermeniz halinde, 550 TL + KDV'lik biletlerden yararlanabilirsiniz. Sadece Webrazzi okurları için ayrılmış bu indirimli 10 kişilik kontenjandan yararlanabilmek için elinizi çabuk tutun.

12 ve 13 Aralık 2012 tarihleri arasında Mike Berry ve Jim Barnes'ı bir araya getirecek seminerin programını hemen aşağıda görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.