Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı Programı Belli Oldu

Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştireceğimiz Webrazzi Ödeme Sistemleri konferansımızın programı belli oldu.

Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştireceğimiz Webrazzi Ödeme Sistemleri konferansımızın programı belli oldu.

Geçtiğimiz hafta konuşmacılarını açıkladığımız konferansın programına buradan ulaşabilirsiniz.

BKM, Mastercard, Provus, GittiGidiyor, PayU, Garanti Bankası, Hepsiburada, limango, Mobilexpress, BTS, Pozitron, Mikro Ödeme, Turkcell ve Joygame gibi ödeme sistemleri konusunda çalışan veya kullanan şirketlerin yetkililerinin konuşmacı olacağı etkinlik hakkındaki detaylara etkinlik sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.Eğer halen kayıt olmadıysanız erken kayıt indiriminin son gününden yararlanarak kaydınızı yapabilirsiniz.  12 Aralık 2012 Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı 500 kişiyi ağırlayacak ve tüm gün bu dikkat edilmesi gereken pazarın değerli konuşmacılarını tek sahnede katılımcıları ile buluşturacak.

Erken kayıt indirimli biletler satıştaEğer ödeme sistemleri ve özellikle e-ticaret ile ilgiliyseniz kesinlikle Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’ndaki yerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz. Biletinizi hemen bu linki kullanarak ya da aşağıdaki form üzerinden alabilirsiniz. Konferans programı, konuşmacılar ve sponsorlarla ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

Webrazzi Ödeme Sistemleri 2012 Sponsorları

Elmas Sponsor

ininal

MasterCard

Altın Sponsorlar

Bankalar Arası Kart Merkezi

Crenvoik

Garanti Ödeme Sistemleri

PaytoGo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.