Turkcell Teknoloji Zirvesi Guy Kawasaki'yi ağırladı [sunumlar]

Dün düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi'ne bu yıl da teknolojinin ünlü ve başarılı bir ismi; Guy Kawasaki katıldı.
Turkcell Teknoloji Zirvesi Guy Kawasaki'yi ağırladı [sunumlar]

Dün düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi'ne bu yıl da teknolojinin ünlü ve başarılı bir ismi; Guy Kawasaki katıldı. Pazarlama dünyasınının da yakından bildiği Guy Kawasaki'nin konuşması dün canlı yayına verilmedi ama Kawasaki'nin ve Süreyya Ciliv'in sunumunu sizlerle paylaşarak biraz da olsa merakınızı gidermek istedik.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi, internet çevresinde gelişen yeni dünyayı masaya yatıran bir çok oturuma ev sahipliği yaptı. 3500 kişinin katıldığı etkinlikte Süreyya Ciliv bir kez daha Türkiye'nin potansiyeline ve mobil dünyanın yükselişine dikkat çekerken ülkemizde 2012'nin ilk 8 ayında satılan akıllı telefon ve tablet sayısının kişisel bilgisayar satışlarını üçe katladığını söyledi.

2013'te dünya genelinde mobil cihaz sayısının bilgisayar sayısını geçeceğini paylaşan Ciliv, 2012'de 1,3 ekzabayt olan mobil veri trafiğinin de 2013'te 2.4 ekzabayta çıkacağının ve katlanarak yükseleceğinin altını çizdi.

Guy Kawaski ise  “İnovasyon Sanatı” başlıklı bir konuşma yaptı ve geçmişte telefon, bilgisayar gibi icatlar karşısındaki tutucu bakış açısını eleştirerek, her şeye rağmen teknolojiye yönelmek gerektiğine parmak bastı. Anlamlı tüm ürün ve servislerin "derinlik, zeka, zerafet, kudret ve bütünsellik" özelliklerine sahip olması gerektiğini anlattı.

Kawasaki aynı zamanda "değer ve benzersizlik" kavramlarının da bir arada yakalanması gerektiğini ve bu konuda bilgi, araştırma ve yardımlaşmanın önemli olduğunu dile getirdi.

Aşağıda sırasıyla Guy Kawasaki'nin ve Süreyya Ciliv'in sunumlarını bulabilirsiniz.

Guy Kawasaki Presantation - Turkcell Teknoloji Zirvesi Sunum

Süreyya Ciliv - Turkcell Teknoloji Zirvesi Sunum

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.