TTNET e-kitap platformunu mobile taşıdı

TTNET e-kitap platformunu mobile taşıdı

Türkiye'de e-kitabın yayıncılık sektöründeki payının binde 4 olması büyük küçük herkesi harekete geçirdi. Pazardaki bu açıklıktan pay almak isteyen şirketler, web'in yanı sıra mobil platformda da yer almaya devam ediyor.

Haziran ayında web üzerinden e-kitap servisini kullanıcılara sunan TTNET, dün yayınlanan uygulamayla beraber mobil platformlarda da yerini aldı.

Ttnetkitap.com adresinindeki e-kitap içerikleriyle aynı olduğunu söyleyebileceğimiz platformda, farklı yayınevlerinden 3 binden fazla adet e-kitap bulunuyor.

TTNET Kitap uygulamasının özelliklerine baktığımızda hemen hemen tüm e-kitap uygulamalarındaki özelliklerin mevcut olduğunu görüyoruz. Not alma, kalınan yerin işaretlenebilemesi, cümlelerin altının çizilebilmesi ve arka fon renginin değiştirilebilmesi gibi özellikler uygulamada mevcut.

Cihazlar arası senkronizasyon özelliği mevcut

Söz konusu birden fazla mobil cihaz çeşidinin desteklenmesi olunca akla hemen senkronizasyon özelliği geliyor. Bu özellik TTNET Kitap uygulamasında bulunuyor. Yani kullanıcılar iPad'lerinde okudukları bir kitaba iPhone üzerinden devam edebiliyor.

  

TTNET Kitap uygulamasını kullanabilmek için TTNET Tek Şifre sahibi olunması gerekiyor. Bunun için kullanıcıların TTNET ADSL abonesi olması gerekmiyor. Platformun web sitesinde bulunan 'Üye ol' seçeneğiyle kullanıcı adı ve şifre alınabiliyor.

E-kitap sektöründe rekabet hızlanıyor

Son zamanlarda e-kitap kategorisinde büyük şirketlerin ardı arkasına yeni adımlar atmasını sektör için önemli bulunuyoruz. Gelecek dönemlerde rekabetin artacağının en büyük işaretlerinden biri olan bu gelişmeler, şüphesiz kullanıcılara yaracaktır. Basılı kitaba yakın fiyatlara sahip olan e-kitaplar, rekabet ortamıyla beraber gelecekte daha düşük fiyatlarla kullanıcılara sunulması muhtemel.

TTNET Kitap'a web sayfasının yanı sıra iPhone ve iPad'ler için iOS ve Android uygulamalarıyla ulaşmak mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.