Genç Girişimciler Ankara Start-up Zirvesi'nde bir araya geliyor

Genç Girişimciler Ankara Start-up Zirvesi'nde bir araya geliyor

Bilkent Genç Girişimciler Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Start-up Zirvesi için geri sayım başladı. Webrazzi'nin medya sponsoru olduğu zirve 8 Aralık Cumartesi günü Bilkent Cyberplaza Dr. Fikret Yücel Konferans salonunda düzenlenecek.

3. Ankara Start-up Zirvesi, birbirlerinden haberdar olmayan birçok yazılımcıyı, yatırımcıyı, internet girişimcisini ve kendi internet şirketini kurma fikri olan gençleri buluşturmayı hedefliyor.

Zirveye katılacak yatırımcılar arasında Ali KarabeyElbruz YılmazErsan ÖzerHakan BaşNuman NumanbayraktaroğluTolga Tatari ve Yüksel Dibekoğlu gibi isimler bulunuyor.

Zirveye başvuran proje sahipleri, yukarıda saydığımız yatırımcılar karşısında 6 dakikalık bir sunum şansına sahip olacak. Sunum sonrasında ise yatırımcılar projeleri değerlendirilecek.

Web, mobil ve sosyal oyun girişimleri başvurabiliyor

3. Ankara Start-up Zirvesi'nde sunum yapabilmek için projenin web, mobil veya sosyal oyun girişimi kategorilerinden biri olması gerekiyor. Bu kategorilerde yer alan girişimler, sahip olduğu web sitesinin linkini ya da mobil uygulama ismini kısa bir tanıtım yazısıyla birlikte [email protected] adresine göndererek zirveye başvurmuş oluyor.

Sizde 3. Ankara Start-up Zirvesi'nde yer alarak Türkiye'nin en önemli yatırımcılarına projelerinizi tanıtmak istiyorsanız buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

8 Aralık'ta gerçekleşecek olan zirvenin programını aşağıda inceleyebilirsiniz.

12.30 - Açılış

12.45 - Panel "Girişimcinin Yolu"

14.00 - Start-Up Sunumları "Girişimci-Yatırımcı buluşması"

16.30 - Panel "Türkiye'de Yatırım İklimi"

17.45 - Final

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.