Benim Belediyem: Belediyelerle vatandaşlar arasındaki mobil köprü

Benim Belediyem: Belediyelerle vatandaşlar arasındaki mobil köprü

Şikayet, talep ve görüş bildirimi konusunda biraz pasif bir milletiz. Özellikle kamu kurumlarına karşı. Artık bu süreçte bahaneleri arka plana atacak bir uygulama var; Benim Belediyem.

Benim Belediyem, Eskişehir merkezli Pozitif Mobil tarafından 2 ay gibi bir sürede geliştirilen bir mobil uygulama. Hem iOS ve hem de Anroid kullanıcılarına hitap ediyor. Zira hedef mümkün olduğunca çok vatandaşın kendi belediyesi hakkında geri bildirimde bulunması.

Benim Belediyem'e üye olduktan sonra uygulamada seçtiğiniz belediyelere her türlü bildirimde bulunabiliyor ve belediyeniz ilgilenirse bildiriminize cevap alabiliyorsunuz. Belediyeler hakkındaki haberleri, etkinlikleri takip edebiliyorsunuz ancak bu bölüm henüz tam olarak güncel görünmüyor.

Vatandaşlar ile belediyeler arasında bir köprü kuran Benim Belediyem, gelir modelini belediyelere sunduğu bildirim yönetim paneli üzerinden sağlamayı hedefliyor. Şu anda belediyelerle görüşme aşamasındaki girişim bu yönetim panelini belediyelerin CRM sistemine de dahil edebiliyor.

Ülkemizde mobil uygulama pazarı sanırım yazılım tabanlı web işlerinden daha hızlı bir büyüme gösteriyor. Bu eğilimin Anadolu'ya yayılıyor olması ise işin diğer güzel yanı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.