Kariyer.net iPhone uygulamasını yayınladı

Kariyer.net iPhone uygulamasını yayınladı

Türkiye'nin en büyük iş arama sitelerinden Kariyer.net de nihayet mobil dünyaya adım attı. Mobilde yeniliklere devam edeceğini öğrendiğimiz Kariyer.net'in ilk uygulaması Kariyer.net İş Ara iş arayan iPhone kullanıcılarını hedefliyor.

Aldığımız güncel bilgiye göre Kariyer.net'te 40 binin üzerinden kurum ve 16 milyonu aşan özgeçmiş bulunuyor. Özgeçmişlerin güncelliği tartışılabilir ama Türkiye'de hemen her iki internet kullanıcısının özgeçmişinin Kariyer.net'te olduğu gibi bir gerçek var. Geçelim uygulamanın detaylarına.

Kariyer.net'in iPhone uygulaması, yukarıda bahsettiğimiz derin iş ilanı havuzunda arama imkanı sunuyor. Kullanıcılara özgeçmiş güncelleme, başvuru takip etme, gelen mesajları okuma gibi özellikler sunan uygulama seçilen alanlardaki işleri de güncel olarak takip etmenizi sağlıyor.

Artık iş arama konusunda ciddi olan kişiler için otobüste veya herhangi bir anda cep telefonlarından iş aramalarına göz atacağını düşünmek zor değil. Diğer yandan kullanıcılar uygulamadaki Kariyer.net logosuna tıklayarak özgeçmişlerini o günün tarihiyle güncellemiş oluyor ve bu uygulamayı sık kullanan kişilerin işverenlerin aramalarında üst sıralarda yer alma şansını artırıyor.

1999 yılında kurulan Kariyer.net Türkiye'nin ilk ve halen hizmet vermeye devam eden internet şirketlerinden biri ve İstanbul'un yanısıra Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, İzmir ve Samsun’da toplam 14 satış ofisiyle istihdam alanındaki gücünü gösteriyor.

Özellikle üst düzey kariyer tercihlerinde rekabetçi bir ortamın gelişmeye başladığı malum ve Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz'un bu konudaki fikirlerini sorduğumuzda aşağıdaki cevabı aldık;

Online eleman ve iş bulma sektörü oldukça geniş ve fırsatlara açık bir sektör. Değer zincirinin farklı kısımlarına odaklanan kurumlar her zaman olacaktır.Kariyer.net olarak Türkiye’de internet üzerinden işveren ve iş arayan en büyük kitleye erişiyoruz. Tüm demografik ve mesleki gruplara yanıt veren dev bir veritabanı yönetiyoruz. Dijital ortamdaki tüm yenilikleri iş arayanların ve personel arayan işverenlerin hizmetine sunan uygulamalar geliştiriyoruz. Gelecekte de istihdamı hızlandıracak, iş ve personel arayanların işini kolaylaştıracak, verimliliği artıracak uygulamalar sunmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.