The Europas yeniden Avrupa'nın en iyi girişimlerini seçiyor

The Europas yeniden Avrupa'nın en iyi girişimlerini seçiyor

Avrupa'nın en önemli girişim yarışmalarından biri olan The Europas yeni dönem için aday başvurularını almaya başladı. 2009′da Spotify'ın birinci olduğu yarışma bu yıl Avrupa'nın yeni yıldızlarını arıyor ve onları dünyaya tanıtmak istiyor. Buluşma yeri ise bu kez Londra değil, Berlin.

Berlin'in sıcak girişim ekosisteminde yeni Spotify'lar bulmak isteyen The Europas, bugünden itibaren 30 Kasım'a kadar başvuruları alacak ve 22 Ocak 2013'teki etkinlikle kazananlar belirlenecek. Mike Butcher'ın kurucusu ve yöneticisi olduğu etkinliğin organizasyon tarafında ise bu kez Web Summit ekibi elini taşın altına koyacak.

Geçen yıl 20'ye yakın birinci seçen, bu yıl 23 kategoride ödül verecek olan The Europas'ta 'Yılın en iyi teknoloji gazetecisi' gibi farklı ödüller de bulunuyor. 2011'de Peerindex'i birinci seçen The Europas'a bu yıl daha fazla ve daha iyi girişimlerin katılması sürpriz olmaz.

Türkiye'den girişimcilerin Avrupa sahnesine çıkmaya başladığı son aylarda The Europas'ın yeniden kademeye girmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Dilerseniz The Europas'ta yer almak için indirimli biletlerden satın alabilirsiniz.

Girişiminizi aday göstermek için ise ay sonuna kadar vaktiniz olduğunu unutmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.