Webrazzi Summit 2012 katılımcılarının ortalama Klout skoru 36

Webrazzi Summit 2012 katılımcılarının ortalama Klout skoru 36

Bu sene Webrazzi Summit 2012 sponsorlarından Türk Hava Yolları'nın etkinlik sırasında katılımcılara bir sürprizi vardı. Social Currency Exchange adlı uygulamayla etkinliğe katılanlara kartvizitlerinin değerini belirlemiş ve bazı hediyeler kazandırmıştı. İşte bu uygulamada çıkan sonuçlardan sizi toplu olarak haberdar edelim istedik.

Aşağıda göreceğiniz gibi Webrazzi Summit 2012, 472 şirket'ten 1100 katılımcı, 67 konuşmacı, 50 oturumun yer aldığı büyük bir etkinlikti. THY'nin uygulamasına katılımcılarımızın neredeyse tamamı katılmış. 200 kişi kartvizitini okutmuş.

Toplam hesaplanan Social Currency Değeri ise 44 bini geçmiş. Başka etkinliklerin toplam SC değerini bilmiyoruz ama katılımcılarımızın değerli olduğuna şüphemiz yok. ;)

Ortalama Klout Skoru 36

Katılımcıların sosyal medya profilleri üzerinden sosyal etkilerini hesaplanıp Klout skoru ile karşılaştırıldıktan sosyal medya değerleri belirlenmiş ve katılımcıların ortalama Facebook arkadaş sayısı 652, aylık ortalama Facebook güncelleme sayısı 13, ortalama Facebook abone sayısı 1107, ortalama Klout skoru 36 çıkmış. Katılımcılarımızın ortalama Linkedin bağlantı sayısı ise 330 olarak hesaplanmış.

Twitter'a baktığımızda ise ortalama Twitter iletisi-tekrar paylaşım sayısı 22, Twitter'da ortalama erişim gücü 15.026, ortalama takip edilen sayısı 282, ortalama takipçi sayısı 1987 çıkmış.

Ölçümler sonunda en yüksek SC değerini alanlar ise 94 puanla @burak@burakbuyukdemir ve @sulepasin olmuş. Onları 93 puanla @janrezab ve 92 puanla @ahmetkirtok takip etmiş. THY için bu uygulamayı McCann İstanbul'un hayata geçirdiğini de belirtelim.

Tüm katılımcılarımıza tekrar teşekkür ediyoruz ve bir daha etkinliğe kadar sosyal medyadaki itibarlarına dikkat etmelerini tavsiye ediyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.