Kim Dotcom Me.ga ile sahalara dönüyor

İnternet korsanlığı suçlamasıyla 2012 yılı başında göz altına alınan Megaupload'un sahibi Kim Dotcom yeni bir projeyle geri dönmeye hazırlanıyor. Kim Dotcom, yeni projesiyle en iyi bildiği işi yani indirme servisiyle sahalara dönüyor.

Twitter hesabından yeni projesini duyuran Kim Dotcom, alan adının Me.ga olduğunu açıkladı. Bu alan adı şu anda Kim.com/mega adresine yönlendiriyor. Yönlendirilen sitenin ana ekranındaysa Mega'nın 20 Ocak 2013 tarihinde kullanıma açılacağı belirtiliyor.

Mega'nın şu anda ekranında yer alan "dünyayı değiştireceğiz" ve "daha büyük, daha iyi, daha hızlı, daha güçlü, daha güvenli" sloganları Kim Dotcom'un yeni projede de iddialı olacağını fazlasıyla gösteriyor.

Kim Dotcom'un Twitter adresinden yaptığı açıklamalara göre dünyanın en büyük açılışlarından biri olacak Mega için en az 60 sunucu hazırlanmış durumda.

Kim Dotcom, bilindiği üzere Megaupload'ın sahibi ve kurucusuydu. İnternet korsanlığı suçlamasıyla 2012 yılı başında Yeni Zelanda'daki evinde tutuklanan Kim Dotcom, ülkedeki yasal boşluklardan dolayı şu anda tutuksuz olarak yargılanıyor. Öte yandan Kim Dotcom'un milyonlarca dolarlık servetiyle dikkat çektiğini paylaşalım.

Megaupload kullanıma açıkken günlük 50 milyon ziyaret alıyordu ve internet kullanıcıları için oldukça önemli bir yere sahipti. Yaklaşık 10 aydan beri kapalı olan Megaupload'un yerinin dolduğunu düşünmüyor ve benzer bir projeyle yeniden kullanıcı karşına çıkmayı planlıyor. Mega, Megaupload'ın yerini doldurur mu? Gelecekte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.