Cookplus.com: Mutfak ürünleri üzerine yeni bir e-ticaret sitesi

Cookplus.com: Mutfak ürünleri üzerine yeni bir e-ticaret sitesi

Türkiye e-ticaret sektörü büyüdükçe hem kategoriler çeşitleniyor hem de aynı kategoride bulunan e-ticaret şirketlerinin sayısı hızla artıyor. Tam bu düşüncemizi onaylayacak cinsten bir girişimi paylaşmak istiyoruz.

Cookplus adındaki yeni e-ticaret sitesi, mutfak ürünleri kategorisine odaklanarak, kullanıcılara farklı bir alternatif sunmaya hazırlanıyor.

Kullanıcılara kapılarını bu hafta açan Cookplus.com, yukarıda da bahsettiğimiz gibi mutfak ürünleri satışı gerçekleştiren klasik bir e-ticaret sitesi. Sitenin kurucuları arasında mutfak ürünleri sektörünü iyi bilen isimlerden biri olan Karaca Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Karaca da bulunuyor.

Sitede elektrikli ürünler, yemek takımları ve sofra servis ürünleri başta olmak üzere toplamda 12 farklı mutfak ürünü kategorisi bulunuyor. Bu ürünler Karaca Group'u ürünleri ağırlıklı olmak üzere Cookplus.com'un kendine markasına ait ürünler de bulunuyor. Öte yandan Philips ve Raks gibi markaların sitede yer aldığını belirtelim.

Sitede 3 bin ürün yer alacak

Kullanıcıların Facebook hesabıyla da bağlanabildikleri Cookplus.com'da, şefler tarafından seçilen ürünler de bulunuyor. Türkiye'nin önde gelen şeflerinden biri olan Serkan Bozkurt'tun mutfak ürünleri seçimi şu anda sitede yer alanlar arasında.

Cookplus.com'da ilk etapta yaklaşık bin ürün bulunuyor. Ancak girişimin kurucuları arasında yer alan Emre Karaca'dan aldığımız bilgilere göre kısa bir zaman içinde yaklaşık 3 bin ürünün sitede yer alması planlanıyor.

Cookplus.com'da şu an sınırlı sayıda olsa da kendi markasına ait ürünlerin bulunması, girişime hem fiyat hem de ürün çeşidi olarak önemli bir güç kazandıracağa söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.