Angry Birds Star Wars’un ilk videosu yayınlandı

Angry Birds Star Wars’un ilk videosu yayınlandı

Disney’in tahtına aday olduğu söylenen Rovio bu söylentileri doğrularcasına büyük anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Daha önce Angry Birds Space için NASA ve National Geographic ile iş birliğine giden Rovio, şimdi de kızgın kuşları Star Wars karakterlerinin kılığına sokmak için gün sayıyor.

Rovio ilk olarak bu ayın başlarında resmi duyurusunu yaptığı Angry Birds Star Wars için bir de teaser video yayınlamıştı. Oyunun yayınlanmasına sayılı günler kala şimdi de ilk kez oyun içi görüntüleri de içeren bir video yayınladı.

8 Kasım’da piyasada olacak olan oyunda George Lucas’ın unutulmaz eserindeki tüm önemli karakterleri görmek mümkün olacak…

Angry Birds Star Wars’ta kuşlar bu kez lazer silahlara ve ışın kılıçlarına sahipler. Luke Skywalker, Prenses Leia, R2D2, C-3PO, Han Solo ve Chewbacca’nın yanı sıra Darth Vader ve Stormtrooper’ların da yeni Angry Birds oyununda rol alıyorlar.

iOS, Android, Kindle Fire, Windows Phone, PC ve Mac için piyasaya çıkartılacak olan oyunun hangi platformda kaça satılacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Fakat hem Angry Birds çılgınlığının tüm hızıyla devam ediyor olması, hem de çok sevilen Star Wars karakterlerinin oyuna dahil olmasıyla birlikte kızgın kuşların bu yeni oyundan bir rekor çıkması çok da sürpriz olmayacak gibi görünüyor… Ayrıca Star Wars gibi “bereketli” bir temadan pek çok devam oyunu da beklemek de yanlış olmayacaktır…

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.