MMA Forum 14-15 Kasım'da İstanbul'da olacak

MMA Forum 14-15 Kasım'da İstanbul'da olacak

Mobile Marketing Association (MMA Global) adına Türkiye'de mobil pazarlama sektörünü bir araya getiren MMA Türkiye, geçtiğimiz hafta bir toplantı düzenlemiş ve MMA'in Türkiye'de bir etkinlik düzenleyeceğinden bahsedilmişti. Bugün de MMA Forum İstanbul ile ilgili ilk detaylar paylaşıldı.

Avea, Turkcell ve Vodafone'un katkılarıyla düzenlenen MMA Türkiye toplantılarının ikincisinde bir konuşma yapan MMA Türkiye Başkanı Fırat Ertem, MMA Türkiye komitesinin sınavları ve eğitim içeriklerini Türkçeleştirdiğinden bahsetmiş ve yeni dönem eğitimlerinin 2012 son çeyreğinde başlayacağını aktarmıştı. Mobile's Share of the Mix raporuna değinen Ertem'in asıl altını çizdiği nokta ise MMA Forum İstanbul olmuştu.

MMA Forum İstanbul 14-15 Kasım'da

Bu etkinlik MMA'in Türkiye'deki ilk etkinliği olması açısından önemli. Eylül 2012 - Ocak 2013 tarihleri arasında dünya genelinde 5 şehirde düzenlenecek etkinlikler arasında İstanbul'un bölge için de önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağı malum. 14-15 Kasım'da aMMA Türkiye araştırma komitesinin üç farklı işortağıyla yaptığı araştırmaların sonuçları da bu etkinlikte açıklanacak.

Four Seasons Otel Bosphorus’da gerçekleşecek olan foruma Mindshare’den Ashutosh Srivastava, PepsiCo’dan Frank Cooper gibi önemli uluslararası konuşmacıların ve markaların yanısıra Türkiye'den de konuşmacılar ve çok sayıda marka katılacak.

Mobil girişimcilere özel yarışma

MMA Forum İstanbul'un girişimci ve geliştiricileri ilgilendiren bir tarafı ise forumun ikinci gününde Türk girişimcilerine bir bölüm ayrılacak olması. Bu bölümde Türkiye'deki girişimcilere özel bir mobil uygulama yarışması düzenlenecek.

Girişimciler 2 dakikalık videolarıyla ürün ve servis sunumu ve 3 dakikalık strateji, aksiyon yaratıcılık vb. anlatımlarla katılımcılardan ve jüriden puan ve destek almak için yarışacak. Üç mobil operatör de katılımcıların SMS kanalıyla oylamaya katılmasını sağlayacak. Yarışmanın kazananına da çok özel (toplantıda öğrendiğim kadarıyla ciddi bir para ödülü) bir destek hazırlanırken, ikinci ve üçüncülerde ödüllendirilecek.

MMA Forum İstanbul ile ilgili detaylara şuradan ulaşabilir, erken kayıt avantajından faydalanabilirsiniz. Yarışmayla ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.