Ticket Restaurant iPhone uygulamasıyla mobil fırsat olayına el attı

Ticket Restaurant iPhone uygulamasıyla mobil fırsat olayına el attı

E-ticaretin konum tabanlı uygulamalarla yavaş yavaş mobile kaydığı malum. Ön ödemeli yemek kartları sunan Ticket Restaurant da yeni iPhone uygulamasıyla bu önemli dönüşüme katılıyor.

Yemek kuponları ve ön ödemeli kurumsal hizmetlerde dünyanın önde gelen şirketlerinden Edenred, Ticket Restaurant yemek kartlarını artık iPhone uygulamasıyla daha etkin bir hale getiriyor. Farklı ülkelerde faaliyette olan uygulamayla yemek kartı sahibi kartına ait bakiye, bekleyen kredi yüklemeleri ve son yapılan kart harcamalarına ait bilgileri görmekten daha fazlasına sahip oluyor.

Kullanıcısının konumuna göre çevredeki Ticket Restaurant üyesi mekanları gösteren uygulamada, mutfak tiplerine, uzaklığa ve isme göre filtreleme seçenekleri sunuluyor. Gideceği yere yol tarifi alabiliyor veya telefon aramasıyla rezervasyon yaptırabiliyor.

Fırsatlar, kampanyalar...

Ticket Türkiye uygulamasındaki özelliklerden biri de Ticket Compliments. Bu özellik hediye kuponlarının geçerli olduğu marka ve mağazaların listesini gösteriyor. Red Club ise Ticket kullanıcılarına özel fırsatlar sunuyor ve bu fırsatlara da yeni uygulama üzerinden erişilebiliyor. Yani Ticket yemek sipariş ve grup alışveriş sitelerine mobilden rakip oluyor.

Aslında Ticker Restaurant'ın Turkcell işbirliğiyle yaptığı NFC temelli pilot uygulama da aklımızda. O uygulama da Ticket Restaurant’a ait yemek kartı sahiplerine 60 noktada 20 farklı restoran ve kafede hesabı cep telefonu üzerinden temassız POS ile ödeme fırsatı sunulmuştu. Ticket'ın kendi uygulaması için henüz bu tür bir yenilikten bahsedilmese de ilerleyen zamanda bu tür bir açılım beklenebilir.

Edenred kimdir?

Edenred'in bu işte ne kadar aktif ve başarılı olabileceği ise müşteri kitlesine bakılarak anlaşılabilir. Edenred,  39 ülkede 6.000 çalışan, özel ve kamu sektöründe 580 bine yakın müşteri, 1.3 milyon üye kuruluş ve 36.2 milyon kullanıcı ile faaliyet gösteriyor.  2011 cirosu da toplam 15.2 milyar Euro.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.