Tek platformdan kampanya yönetimi yapan Emailvision Türkiye'de

Tek platformdan kampanya yönetimi yapan Emailvision Türkiye'de

Dijital pazarlama artan farklı platformlarla beraber şirketler için kontrolü zor ve dolayısıyla kabus bir hal almaya başladı. Ancak bu kabustan kurtulmak için yeni araçlar şirketlerin yardımına koşuyor.

Çok değil, bundan 2 ay önce Türkiye pazarına giren Emailvision'ı paylaşmak istiyoruz. Emailvision, şirketlerin e-posta, mobil ve sosyal ağlardaki kampanya yönetimini tek bir platformdan sağlıyor. Bu yönetimi sağlarken hem içerik yönetimi, hem veri analizi hem de segmentasyon altyapısını kullanarak, daha verimli kampanyalar yapmayı amaçlanıyor.

Şirketin isminden de anlaşılabileceği gibi Emailvision, 1999 yılında e-posta pazarlaması üzerine kurulmuş bir şirket. Ancak 2010 senesinde bir ABD'li yatırım fonu tarafından satın alınan şirket, e-postanın yanına mobil ve sosyal medya kampanya ve iletişim yönetimini de bünyesine katmış durumda. Emailvision şu anda 22 ülkede kullanılan bir platform. Bu ülkeler arasına iki ay önce Türkiye'nin dahil olduğunu paylaşalım.

Müşteri verileri saniyeler içinde analiz ediliyor

Şirketin 'Campaign Commander Enterprise' adındaki ürünün dikkat çektiğini söyleyebiliriz. E-posta, mobil ve sosyal medya kampanya ve iletişim yönetimi platformu olan Campaign Commander Enterprise, müşterilerin veri kontrolünü ve analizini saniyeler için yaparak pazarlama ve CRM departmanlarına iletiyor. Elde edilen verilerle segmentasyon ve hedefleme yapabiliyor. Böylece kampanya planlanabiliyor.

Emailvision için Ülke Müdürü Tolga Önder'den aldığımız bilgilere göre Emailvision ürünleri Türkiye'de dört şirkette kullanılmaya başlandı. Bu şirketlerin ismi şu anda paylaşılamıyor. Ancak Tolga Önder'den e-ticaret ve yayımcı bir kuruluşun Emailvision ürünleri kullanmaya başlandığını öğreniyoruz. Şirketin Türkiye operasyonlarındaki hedefleriyse yılsonu itibariyle toplamda 7 şirkete ulaşmak bulunuyor.

Türkiye'den olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Tolga Önder, şu şekilde konuşuyor: "Emailvision şu anda Türkiye'de olmayan bir sistemi kullanıma sunuyor. Teklif verdiğimiz şirketlerden olumlu tepkiler alıyoruz."

Emailvision'un şu anda toplamda 4 bin müşterisi bulunuyor. Bunlar arasında Washington Post, Sony, Mercedes ve Honda gibi markalar bulunuyor. Küresel çapta Emailvision müşterisi olan ve Türkiye'de hizmet veren şirketler de bulunduğunu söyleyen Tolga Önder, bu şirketlerin Türkiye operasyonları için iletişime geçeceklerini söylüyor. Tolga Önder, "Sony küresel çapta bir Emailvision müşterisi. Türkiye operasyonlarında da Emailvision kullanması için gerekli çalışmaları başlattık" şeklinde konuşuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.