Founder Institute'ün yeni buluşması 26 Eylül'de

Founder Institute'ün yeni buluşması 26 Eylül'de

Dünyanın en büyük erken aşama girişim destekçilerinden Founder Institute'un Türkiye’ye giriş yaptığını paylaşmıştık. FI'nın dört ay (16 hafta) boyunca sürecek haftalık eğitimleri başlamadı ama kaçıranlar için yeni bir FI toplantısına katılma şansı var.

Hatırlatmak gerekirse Founder Institute, Silikon Vadisi’nde 2009 yılında kurulan bir organizasyon. Belli bir katılım ücreti karşılığında girişimci adaylarına destek oluyor ve mezun ettiği girişimlerin yatırım alması durumunda küçük bir hisse sahibi oluyor.

Bugüne kadar 5 kıtada 26 şehirde 500’den fazla teknoloji firmasının hayata geçirilmesini ön ayak olan girişimin Türkiye (İstanbul) ayağını  WeDecide kurucu ortağı Kutlu Kazanci ve BTS CEO’su Elbruz Yılmaz üstleniyor ve girişimcileri katılım ücreti istemeyen yeni bir toplantıya davet ediyor.

İlk tanıtım toplantısında Pozitron CEO’su Fatih İşbecer ve Yemeksepeti kurucu ortağı Melih Ödemiş sahne almıştı. Bu kez Yemeksepeti kurucu ortağı ve CEO'su Nevzat Aydın girişimcilerle buluşacak. Toplantı 26 Eylül 2012 Çarşamba akşamı yine Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenleniyor.

FI'yi tanımak ve Nevzat Aydın'ın YemekSepeti'nin büyümesi ve son yatırımla ilgili konuşmasını dinlemek isterseniz kayıt olmayı atlamayın.

FI hakkında daha detaylı bilgi için ilk yazımıza göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.