DMI Night Out İstanbul'da tasarımcılarla mühendisleri buluşturacak

DMI Night Out İstanbul'da tasarımcılarla mühendisleri buluşturacak

Yurtdışında düzenlenemeye başlayan çeşitli etkinlikler Türkiye'ye sıçramaya devam ediyor. Design Management Institute tarafından organize edilen DMI Night Out önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak.

Merkezi Boston, Amerika'da olan DMI, Night Out adlı etkinliğini dünyanın çeşitli ülkelerinde bir networking/tanışma etkinliği olarak düzenliyor. Tabii toplantıların amacı sadece aynı ilgi alanına sahip kişilerin tanışması değil, aynı zamanda tecrübe paylaşımı yapması. Tıpkı Mobile Monday gibi.

İstanbul'da ilk kez düzenlenecek etkinlik GEDS Business ev sahipliğinde 17 Eylül'de gerçekleşecek. Etkinliğin teması da "Tasarımcılar Mühendisler ile Buluşuyor" olacak. Adından da anlaşılacağı gibi tasarım ve teknoloji alanlarından konuşmacılar etkinliğe katılacak ve hem girişimcilik ve tasarım arasındaki derin bağlantılar masaya yatırılacak.

Etkinlikte GEDS Business'ın kurucusu olan Gülay Özkan tarafından "Bir iş yaratma cesareti" adı ile New York'da the99Percent konferansında Behance Network tarafından ödüllendirilen tasarım odaklı girişimcilik konsepti de katılımcılara anlatılacak.

Etkinliğe dminightoutistanbul.eventbrite.com sayfasından ücretsiz kayıt olabilir, tasarım, kullanıcı deneyimi ve tasarım yönetimi konusunda fikir paylaşımı yapacacağınız kişilerle tanışmaya hazırlanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.