Webrazzi Summit'e Startup Paketi ile %50 indirimli katılabilirsiniz!

Webrazzi Summit'e Startup Paketi ile %50 indirimli katılabilirsiniz!

4 Ekim'de gerçekleşecek olan Webrazzi Summit bildiğiniz gibi Türkiye'nin en etkili internet konferansı ve bu sene geçmiş senelere kıyasla özellikle yeni girişimler için çok değerli olabilecek isimler konuşmacı ve katılımcı olararak bizlerle olacaklar. Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden Webrazzi Summit'e katılacak kişilerin yeni girişimler için bir nimet olacağını düşünerek konferansa katılmak isteyen girişimcilere özel bir paket sunmaya karar verdik.

Webrazzi Summit Startup Paketi:

  • Eğer girişiminiz 3 yaşından genç ise,
  • Bugüne kadar 2 milyon dolardan fazla yatırım almadıysanız,
  • Ekibinizde 20 kişiden fazla çalışan bulunmuyorsa, aşağıdaki formu doldurup en kısa sürede bize gönderin.

Biz de çok hızlı yapacağımız inceleme ile size hemen Webrazzi Summit'e 1 bilet fiyatına 2 kişi katılma şansı sağlayalım. Bunun için formu dolduran girişimcilere özel bir kod göndereceğiz ve bu kodu kullanarak kişi başına 300 Euro'ya iki bilet alabileceksiniz. Yani, net bir şekilde söylemem gerekirse 600 Euro'ya iki bilet almış olacaksınız.

Ancak şöyle bir nokta var ki bu paket sadece 50 kişi için yani 25 tane 2 kişilik bilet için geçerli olacak. O yüzden gecikmeden formu doldurmanızı rica ediyoruz. Kontenjanımız bitmek üzere olduğu için bütün çabamızla bu paketi çıkartabildik, o yüzden startup paketi için ayırdığımız kontenjan bittiğinde yeni yer açmamız mümkün olmayacaktır.

Tüm gün sürecek Webrazzi Summit'in konuşmacılarına önümüzdeki günlerde en az şu anda sizlerle paylaştığımız kadar isim eklenecek. Hali hazırda duyurduğumuz konuşmacılarımıza buradan göz atabilirsiniz.

Aşağıdaki formu hemen doldurup bize gönderin ve lütfen yukarıdaki kriterleri göz önüne alın.

Eğer aşağıdaki formu görüntüleyemiyorsanız bu linki kullanabilirsiniz: http://wbrz.in/ws12startuppaketi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.