LinkedIn, Zynga ve Spotify yöneticileri Webrazzi Summit'te!

LinkedIn, Zynga ve Spotify yöneticileri Webrazzi Summit'te!

Webrazzi Summit'e sayılı haftalar kalmışken konuşmacılarımız arasına Türkiye'de görmeyi çok istediğinizi tahmin ettiğimiz önemli şirketlerden bir grup daha yöneticiyi dahil ettik. Çok fazla açıklamaya girmeden hızlıca LinkedIn, Zynga ve Spotify'ın da 4 Ekim 2012'de Webrazzi Summit'te olacağını sizlerle paylaşmış olayım.

LinkedIn'in Bölgesel Satış Müdürü Emma Baird, Zynga'dan geçtiğimiz sene de bizlerle birlikte olan Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Ryan Linton ve Spotify'ın Uluslararası Büyümeden Sorumlu Direktörü Axel Bringéus Webrazzi Summit'in bu seneki çok değerli konuşmacılarının arasına katıldılar.

Webrazzi'nin birbirinden değerli konuşmacılarını tekrar incelemenizi ve eğer henüz kaydınızı yaptırmadıysanız hemen bugün online olarak yerinizi ayırtmanızı öneriyoruz. Dilerseniz havale ile de biletinizi almanız mümkün. Her iki seçenek için de sizi summit.webrazzi.com adresine alalım.

Axel Bringeus - Spotify

Axel Bringeus EMEA bölgesi Yeni Pazarlar Yöneticiliği yaptığı Spotify'da, EMEA bölgesinde gerçekleştirilecek yayılma stratejilerinin planlanması ve gerçekleştirilmesinden sorumludur. Spotify'ı başarı ile Almanya, Avusturya, İsviçre ve Belçika'da lanse etmiştir. Axel online oyun alanında çalışmıştır ve akıcı olarak İsveççe, Almanca, Fransızca ve İngilizce konuşmaktadır.

Emma Baird - Linkedin

Uzun bir süre işe alım ve headhunterlık tecrübesinden sonra, küresel olarak 175 milyon kullanıcıya ulaşan ve her saniyede 2 üye kazanan LinkedIn’e katılan Emma, 2009’dan beri LinkedIn EMEA’da farkındalık yaratmak ve etkileşim sağlamak üzerine çalışmaktadır. Emma Londra ofisinde başladığı işinde kurumlara yetenek kazandırma ve işveren markası yaratma üzerine danışmanlık vererek eleman arama süreçlerinde zaman ve maliyeti düşürerek kaliteli işe alım yapılmasına destek oluyordu. Emma şu anda Dublin ofisinde 15 farklı dil ve 20 ülkeyi içeren satış takımının liderliğini yapmaktadır ve LinkedIn’i global olarak yaygınlaştırmaya çalışmaktadır. Emma Baird, Linkedin'de EMEA'dan Sorumlu Bölgesel Satış Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

Ryan Linton - Zynga

Ryan Linton Zynga’da Kıdemli İş Geliştirme Müdürlüğü yapmaktadır. San Francisco ofisinde çalışan Ryan oyun içi satın alımlardan ve finansal ortaklıklardan sorumludur.

Zynga’nın çığır açan Frito-Lay, Wal-Mart, American Express, Hasbro ve 7-Eleven ortaklıklarına ek olarak Zynga Oyun Kartı programını yönetmiştir.

Ek olarak belirtmekte fayda var, Webrazzi Summit'te sponsor olarak yer almak isterseniz hızlıca bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hala müsait olan sponsorluk paketleri mevcut ve hemen iletişime geçmeniz durumunda aşağıda yer alan değerli şirketlerle birlikte Webrazzi Summit sponsorlarından olabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

ELMAS SPONSORLAR

Nokta Turkcell

PLATİN SPONSORLAR

Yandex

ALTIN SPONSORLAR

Digitouch Egenctic Garanti

LeadboxMicrosoft Qualcomm Pay U

GÜMÜŞ SPONSORLAR

212 LTD Çalışkan Kızılyel 

Mikro Ödeme Turknet Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

SOSYAL MEDYA SPONSORU

MEDYA SPONSORLARI

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.