Kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi eğitimi yeni sezonu açıyor [yüzde 25 indirim]

Kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi eğitimi yeni sezonu açıyor [yüzde 25 indirim]

Daha önce sizlerle paylaştığımız, Userspots ve DONE Labs'ın ortaklaşa organize ettiği “Kullanılabilirlik ve Kullanıcı Deneyimi Sertifika Programı” ikinci dönem kayıtlarını açtı ve yine Webrazzi okuyucularını daha başarılı arayüzler tasarlamaya ve daha iyi kullanıcı deneyimleri sunmaya davet ediyor.

Ücretli bir sertifika programı olarak Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek olan eğitimler ilk dönem olduğu gibi 6 hafta (36 saat) sürecek. İkinci dönemde de kullanıcı deneyimini ve bu alanın derinliklerini teorik ve pratik derslerle masaya yatıracak. Webrazzi okuyucuları da bu eğitimlerden yüzde 25 indirimle faydalanabilecek.

Yarın ücretsiz atölyeye katılabilirsiniz

15 Eylül - 20 Ekim 2012 tarihleri arasında her Cumartesi günü verilecek olan eğitimlerden önce de yarın 10:00-14:00 arasında ücretsiz atölye düzenlenecek. Bu atölyede bu yazıya yorum yapan ilk girişim sahibinin sitesinin incelenebileceğini de paylaşalım. Bu sayede kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi açısından ne kadar gelişime ihtiyaç duyduğunuzu görebilirsiniz.

Bu noktada güzel bir sözü de paylaşmadan geçemeyeyim;

The interface is the product. - Aza Raskin

Ücretsiz atölye programına katılmak için kullanilabilirlikatolye.eventbrite.com adresini, eğitime kayıt için de kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Üniversite öğrencilerine yüzde 30 indirimden faydalanamayan okurlarımızın kayıt olurken Webrazzi'yi referans göstermeleri yeterli olacak. Tabii bu davetin ilk 5 kişiyle sınırlı olduğunu da hatırlatalım.

Eğitim programını aşağıda görebilirsiniz; 

Modül 1: UX (User Experience) Giriş (Dr. Özgür ZAN)

Modül 2: Kullanılabilirlik Testi (Mustafa Dalcı)

Modül 3: Web Kullanılabilirliği (Mustafa Dalcı)

Modül 4: Mobil Kullanılabilirlik ve Oyun Mekanikleri (Dr. Özgür ZAN)

Modül 5: Konuk Konuşmacılar (İnternet Girişimcileri veya düzenli olarak kullanılabilirlik testi

uygulayan ortak temsilciler)

Modül 6: Proje

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.