Birazoku.com online kitap satışına başladı [İndirim Kuponu]

Birazoku.com online kitap satışına başladı [İndirim Kuponu]

Webrazzi okuyucuları bundan kısa bir süre önce paylaştığımız Birazoku.com'u haberini hatırlayacaklardır. Kullanıcıların kitap almadan ilk bölümlerini okumasına izin veren Birazoku.com, büyüdü ve iş modelini bir adım öteye taşıdı.

Nisan ayında paylaştığımız yazıda sitenin gelecek dönemde online kitap satışına başlayacağını aktarmıştık. Bahsettiğimiz gelecek dönem geldi ve Birazoku.com online kitap satışına başladı. Dukkan.birazoku.com adresinden satışa başlayan girişim, yemekten ekonomiye kadar 28 farklı kategoride kitap satışı gerçekleştiriyor.

120 bin farklı kitap satışta

Girişimin kurucularından olan Muammer Çimen'den aldığımız bilgilere göre Birazoku.com'da şu anda 120 bin kitap satışta. İşin başlangıç kısmı ön okumadaysa 2 bin 500 kitap bulunuyor. Söz konusu kitap satışıyla birlikte artık resmen e-ticarete de başlamış olan Birazoku.com'un Birazoku Kültür Hizmetleri LTd. Şti. olarak ticari kaydını yaptırdığını da sözlerimize ekleyelim.

Klasik online kitap satış platformlarından farklı bir tasarıma sahip olan sitenin, ana sayfasında öne çıkan kitaplar bulunuyor. Öne çıkan kitapların büyük kısmı indirimli seçeneklerden oluşuyor. Bu kitapların yüzde 20'den başlayan indirimlerle satıldığı görülüyor. Birazoku.com'un Webrazzi okuyucularına bir indirim kuponu hediye ettiğini paylaşalım. Kitap satın almak isteyen Webrazzi okuyucuları kod kısmına 'Webrazzi' yazarak yüzde 10'luk bir indirime sahip olacak.

Amatör yazarlara destek veriyor

Birazoku.com'un online kitap satışı yanında farklılaşan kategorileri de bulunuyor. Kalemimden.birazoku.com sitesiyle amatör yazarlara destek veren girişim, ‘Facebook Söyleşileri’yle diğer kitap platformları arasında dikkat çekiyor. Facebook Söyleşilerinin bir örneğini buradan inceleyebilirsiniz.

Birazoku.com, 'biraz oku, sonra al' sloganıyla çıktığı girişim yolculuğunda iş modelini oturtarak hızla yol alıyor. Aylık 120 bin civarında tekil ziyaretçisi bulunan girişimin gelecek dönemde online kitap satışıyla daha da hızlı yol katedeceğini düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.