David Pogue'un yaratıcı evlenme teklifi [VİDEO]

New York Times teknoloji yazarı David Pogue sevgilisine öyle bir evlenme teklifi gerçekleştirmiş ki bunu çok da Webrazzi ile ilgili olur mu olmaz diye düşünmeden sizlerle paylaşmak istedim.
David Pogue'un yaratıcı evlenme teklifi [VİDEO]

New York Times teknoloji yazarı David Pogue sevgilisine öyle bir evlenme teklifi gerçekleştirmiş ki bunu çok da Webrazzi ile ilgili olur mu olmaz diye düşünmeden sizlerle paylaşmak istedim. Ama aslında diğer taraftan paylaşmış olmam hoşuna gidecek diye de tahmin ediyorum.

Kendimi şöyle açıklayayım; haliyle konu David Pogue olunca konu ilgimi çekti, diğer taraftan evlenme teklifi için tamamen kendi çektirdiği bir film söz konusu olunca paylaşım daha da ilginç bir hal aldı. İster eğlence olsun diye izleyin, isterseniz duygulanmak için, isterseniz de bunu bir pazarlama fikri olarak düşünün. Nasıl isterseniz öyle değerlendirin ama bu yaratıcı evlenme teklifini bence izleyin. ;)

Hızlıca özetlemem gerekirse; David Pogue önce bu filmi çektiriyor, sonra ailesi ve kız arkadaşıyla bir tatil beldesinde istedikleri bir filmi seyretmek için küçük bir sinemadayken, önce bu çektirdiği filmin yayınlanmasını sağlıyor. Bu sırada gizlediği kameradan da kız arkadaşının mimiklerini kayda alıyor. Daha fazla anlatmayayım ve olanları kendiniz izleyin.

Erkek okuyucularımıza kötü haber, özellikle ajans çalışanıysanız evlenme teklifinde işiniz zor olacak. Bu videoyla birlikte malesef çıta fazla yükseldi, beklentiler arttı. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.