Mobil uygulamaları test eden uTest Apphance'i satın aldı

Özellikle mobil uygulama testi hizmetleri sunan uTest, hemen hemen aynı sektörde bulunan mobil uygulama kalite araçları şirketi Apphance’i satın aldı.
Mobil uygulamaları test eden uTest Apphance'i satın aldı

Özellikle mobil uygulama testi hizmetleri sunan uTest, hemen hemen aynı sektörde bulunan mobil uygulama kalite araçları şirketi Apphance’i satın aldı. İlk cümleyi okuduğunuzda bu iki şirketi tanımıyor olabilirsiniz. Ancak bu şirketlerin hatırı sayılır bir müşteri portföyü bulunuyor.

uTest, Google, USA Today, Amazon, Virgin ve Sony gibi birçok markanın web ve mobil uygulamalarının sistemlerini testini gerçekleştirmiş durumda.

Satın almayla beraber uTest, daha çok müşteri ihtiyaçlarına göre şekillenmiş olan Apphance'in yeteneklerine de sahip olacak. Ve bu şekilde son 12 ayda 5 kat büyüdüğünü iddia ettiği mobil uygulama test sektöründe daha güçlü konuma gelecek.

Polidea şirketinin alt bir şirketi olan Apphance'ın Over-the-Air Build Distribution, Crash Reporting, In-App Bug, Reporting, In-App User Feedback gibi özellikleri bulunuyor. uTest Apphance şu anda iOS, Android, Windows Phone 7, Kindle Fire ve Barnes & Noble Nook dâhil bütün önde gelen uygulama platformlarını desteklemekte. HTML5 desteği de yakında kullanıma girecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.