Facebook değerli konuşmacıları ve düzenleyeceği workshoplar ile Webrazzi Summit'te!

Facebook değerli konuşmacıları ve düzenleyeceği workshoplar ile Webrazzi Summit'te!

4 Ekim 2012 tarihinde gerçekleşecek Webrazzi Summit için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Biz de bu süreçte dönem dönem sizlerle yeni konuşmacılarımız ve gelişmeler hakkında paylaşımlarda bulunuyoruz.

Bugün ise çok heyecanlanacağınızı tahmin ettiğimiz yeni konuşmacılarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Facebook'ta EMEA bölgesi Oyun Ortaklıkları bölümünün tepe yöneticisi Julien Codorniou ve Stratejik Ortaklıklar yöneticisi Akın Babayiğit Webrazzi Summit'in konuşmacıları arasında olacak.

Ayrıca şirketin yurtdışı ekiplerinin katılımıyla Webrazzi Summit'te yaklaşık 3 saatlik bir de workshop programı organize edecek. Gerçekeleşecek workshoplar ile katılımcılarımız Facebook platformu özelinde pazarlama, uygulama geliştirme ve benzer konularda çok değerli bilgileri direkt olarak Facebook ekiplerinden dinleme fırsatı bulacaklar. Workshopu yapacak konuşmacılarımızı kısa süre sonra yayınlayacağız. 

Julien Codorniou - Facebook

Julien Codorniou EMEA bölgesi oyun ortaklıklarını yürüttüğü Facebook’ta Avrupa’da Sosyal Oyun ekosisteminin gelişmesini desteklemektedir. Bu görevinden önce Julien Fransa ve Benelüks’te Facebook Platformu için medya, ticaret ve mobil ortaklıkları yönetmiştir.

Facebook’a katılmadan önce çalıştığı Microsoft’ta İş Geliştirme Yöneticiliği görevi yapan Julien Microsoft BizSpark Programı’nın global lansmanını yürütmüş veFransa’daki stratejik ortaklıkları gerçekleştiren takımı yönetmiştir.

Akın Babayiğit - Facebook

Akın Babayiğit Facebook Londra ofisinde Stratejik Ortaklık Yöneticiliği yapmaktadır. EMEA bölgesindeki mobil oyun ilişkileri ve yeni geliştirici kazanımı ile ilgilenmektedir. Facebook’tan once Peak Games CEO’su Sidar Şahin’in danışmanlığını yapıyordu. Avrupa’ya taşınmadan once ise Akın Amerika’da Skype, InMobi ve McKinsey & Co.’de çalışmıştır. Skype’ın eBay’den ayrılma ve yeniden yapılanma sürecinde yönetim takımı ile birlikte çalışmış, yatırımcı konsorsiyumu ile birlikte stratejik öncelikleri belirleyerek kullanıcı etkileşiminin artırılması için çalışmıştır.

Ülkemizde oyun sektörü ciddi bir ivme yakalamışken bu sene Facebook'tan ana oturum konuşmacısı olarak oyun tarafına odaklı isimleri tercih ettik. Diğer taraftan özellikle pazarlamaya odaklı katılımcılarımızın da beklediğini bildiğimiz için Facebook'un ilgili ekiplerini de çok daha odaklı konuları paylaşmaları için Webrazzi Summit'e özel workshoplar gerçekleştirmeleri konusunda ikna ettik.

Kısacası Facebook'un sosyal medya, uygulama geliştirme, pazarlama gibi konularında birinci ağızlardan öğrenmek istediğiniz herşeyi Webrazzi Summit'te bulabileceksiniz. Elbette bu konularda sadece Facebook yetkilileri konuşmayacak, önümüzdeki günlerde çok daha farklı şirketlerden değerli konuşmacıları da pazarlama şapkasıyla Webrazzi Summit'te yer alacak katılımcılarımızın beğenisine sunacağız.

Webrazzi Summit'in indirimli kayıt döneminin son turlarına girdiğimizi hatırlatmak ve eğer hala kaydınızı gerçekleştirmediyseniz gecikmeden bizce bugün kaydınızı tamamlamanızı tavsiye ederiz. Ücretin indirim döneminin ardından artacak olması bir tarafa, biletlerimiz genellikle konferansa haftalar kala tükeniyor, bu sebeple sıkıntı yaşamanızı istemeyiz.

Webrazzi Summit'teki yerinizi hemen şimdi buradan ayırtabilirsiniz.

Webrazzi Summit Sponsorlarına teşekkürler!

Webrazzi Summit 2012′nin sponsorlarına da bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Elmas sponsorlarımız Nokta ve Turkcell, Platin sponsorumuz Yandex, Altın sponsorlarımız DigitoucheGenticGaranti Bankası, Leadbox, Microsoft TürkiyePayUQualcomm, Gümüş sponsorlarımız Çalışkan-Kızılyel AvukatlıkMikro ÖdemeTurk.netZanox ve Dijital Medya sponsorumuz Medyanet‘e sonsuz teşekkürler.

Webrazzi Summit’e sponsor olabilirsiniz!

Webrazzi Summit’te halen sponsorluk alanları mevcuttur. Eğer sektörün en etkili konferansında yer almak isterseniz sponsorluk sayfalarımızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Erken kayıt indirimini kaçırmayın!

Webrazzi Summit‘e haftalar hatta bazen aylar kala biletlerin tükendiğine şahit olduk. O yüzden erken kayıt indiriminden faydalanarak hemen kaydınızı yaptırabilir ve yerinizi garanti altına alabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

ELMAS SPONSORLAR

Nokta Turkcell

PLATİN SPONSORLAR

Yandex

ALTIN SPONSORLAR

Digitouch Egenctic Garanti

Leadbox Microsoft Qualcomm Pay U

GÜMÜŞ SPONSORLAR

Çalışkan Kızılyel Mikro Ödeme Turknet Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.