Özyeğin Üniversitesi ve Etohum'dan erken aşama ve melek yatırımcılara özel eğitim

Özyeğin Üniversitesi ve Etohum'dan erken aşama ve melek yatırımcılara özel eğitim

Tecrübe sahibi ve yatırım süreçlerine hakim yerli yatırımcılar var ama sayılarının pek fazla olduğu ve gerekli riskleri alıp almadıkları tartışmalı. Bunu çeşitli sebeplere bağlayabiliriz ama bu konuda bazı adımların atılıyor olması da önemli.

20-21 Eylül tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi'nin Etohum için düzenlediği Erken Aşamada Yatırım ve Melek Yatırımcılık Eğitimi'nden bahsetmek istiyoruz. 2 gün boyunca sürecek eğitim yatırımcılar, yatırımcı adayları ve üst düzey yöneticileri bekliyor, tabi ki girişimcilerin de katılmasına bir mani yok.

Eğitimde yurtdışından eğitmenler ve tecrübeli yatırımcılar yer alıyor. EBAN, Avrupa İş Melekleri Ağı'nın bir dönem önceki Başkanı ve Go Beyond CEO’su Brigitte Baumann 'Erken Aşamada Yatırım ve Melek Yatırımcılık' eğitimini verecek isim olacak.

Eğitimde sunulacak kaynaklarla beraber şu konularda gerekli bilgiler verilecek;

  • Melek yatırımcıları daha aktif olmaya teşvik edecek bilgi ve araçlar
  • Melek yatırımlarda verimliliği başarıyı arttırmak için en iyi uygulamaların, modellerin, anlaşmaların ve kaynakların paylaşımı
  • Melek yatırımcılar ve yerel uzmanlar ile karşılaşmak için fırsatlar
  • Yeni melek gruplarının oluşturulmasını teşvik etmek

İngilizce (çevirisiz) olarak sunulacak olan etkinlikte pazar tespiti, anlaşma, erken evre şirketler değerlemesi, erken çıkış gibi önemli konular işlenecek.

Çeşitli dökümanların da sunulacağı etkinlik Etohum toplantılarının aksine ücretli ve 30 kişilik bir kontenjan bulunuyor. Ücretler; 14 Temmuz – 31 Ağustos arası kayıtlar için 800 Euro, 1 Eylül – 20 Eylül arasında kayıtlar için ise 1.500 Euro. Derinlemesine çalışmak isteyen gruplar için özel çalıştaylar tasarlanacak ve ayrıca ücretlendirilecek.

Etohum’da oluşturulan Yatırımcı Kulübü'ne katılmak için de faydalı olacak eğitimle ilgili kayıt ve detaylar için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.