Dublin Web Summit Türkiye'den girişimcileri START'a bekliyor - Başvurunuzu hemen yapın!

Dublin Web Summit Türkiye'den girişimcileri START'a bekliyor - Başvurunuzu hemen yapın!

İnternet girişimcileri için Davos olarak kabul edilen f.ounders organizasyonunun yaratıcısı Paddy Cosgrave'in her yıl düzenlenen büyük organizasyonu Dublin Web Summit bu sene 17-18 Ekim tarihleri arasında tahmin edeceğiniz gibi İrlanda, Dublin'de gerçekleşecek.

Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu Dublin Web Summit için bizler 17-18 Ekim tarihlerinde Dublin'de olacağız. Hemen belirteyim LeWeb ve Arabnet medya sponsorluklarının yanında Dublin Web Summit gibi önemli bir organizasyonun da iş ortağı olmaktan mutluyuz.

Webrazzi'nin medya sponsorluğunun burada önemli bir haber olmasının yanında çok daha önemlisi var. Dublin Web Summit kapsamında f.ounders benzeri START isimli, sadece davetlilere açık ve sadece erken aşama girişimlere özel bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlik için Web Summit organizatörlerinin bizden özel bir ricaları oldu ve START etkinliğinde Türkiye'den girişimleri beklediklerini belirttiler.

Hali hazırda START'a katılacak girişimler arasında Peter Thiel ve Sheryl Sandberg gibi isimlerin destekledikleri girişimciler yer alıyor. Özellikle belirtmemde fayda var, START'a tüm dünyadan sadece 150 girişim kabul edilecek ve siz de bu listeye girebilirsiniz.

START'a kabul edilen girişimlerin tüm Dublin Web Summit'e giriş hakkı aldıklarını da söylememe sanıyorum ki gerek yok. O yüzden hem Türkiye'nin değerli internet girişimlerinin Avrupa arenasına çıkması hem de girişimciler için doğru bağlantıların merkezi olması açısından START'a ciddi sayıda başvuru ve umarım davet alınmasını çok önemli görüyorum.

Sözü fazla uzatmadan ülkemizin değerli girişimlerine START'a katılmak için başvurularını yapmalarını öneriyorum. Başvurunuzu hemen bu link üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz Dublin Web Summit web sitesinden hem organizasyonla ilgili bilgi hem de START'la ilgili bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca START'ın ilk 10 katılımcısı hakkında da buradaki yazıyı okuyabilirsiniz.

Başvuru yapan girişimlere şimdiden katılım için başarılar diliyorum. Umarım orada hep birlikte olabiliriz. Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haberdar edersiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.