Hepsiburada'nın Android uygulaması yayında

Türkiye e-ticaret sektöründe hatırı sayılır bir paya sahip olan Hepsiburada'nın Android uygulaması Google Play'deki yerini sonunda aldı. Hepsiburada'nın önceki uygulamaları gibi Pozitron tarafından geliştirilen Android uygulaması, Google Play'de yer alan verilere göre yaklaşık bir hafta içinde 5-10 bin adet indirilme aralığına ulaşmış durumda.

Hepsiburada'nın Anroid uygulaması, menü seçenekleri hariç hemen hemen iOS uygulamasına benzer tasarlandığını görüyoruz. Geçen sene sonunda yayınlanan Hepsiburada'nın iOS uygulamasındaki menü seçenekleri cihazlara uygun olarak ekranın alt kısmına konumlandırılmıştı. Menü seçenekleri Android uygulamasında ekranın üst kısmında yer alıyor.

Android uygulaması özellik olarak da iOS versiyonuna  oldukça benzer. Barkod okuyucu, fiyat karşılaştırması, sipariş takibi ve müşteri hizmetleri yetkilileriyle iletişime geçme gibi özellikler Hepsiburada Android uygumasında mevcut.

Türkiye'de de hızla kullanımı artan Android kullanıcılarının özellikle beklediği uygulamalar arasında Hepsiburada olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle barkod seçeneğiyle kullanıcıların fiziksel mağazalardaki ürünlerin fiyatlarını kıyaslama imkanı veren uygulama, Android kullanıcılarının beklemesine değmiş gibi görünüyor.

Hepsiburada iOS uygulaması 2 ayda 100 bin sınırını geçerek, beklentilerin üzerine çıkmıştı. Sessiz bir çıkış yapan Anroid uygulamasının yayınlanmasının üzerinden yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen 10 bin sınırına ulaşmış bulunuyor. Hepsiburada Android uygulamasının indirilme konusunda bu hızla gitmesi, şirketin iOS uygulamasındaki başarısını yakalamasını sağlayabilir.

Hepsiburada'nın Android işletim sistemleri için yayınladığı uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.